lauantai 11. kesäkuuta 2011

Vastatuulta


Kesäyönhullutus päättyy tänä vuonna osaltani keskeytykseen: tytär joutui yllättäen Rovaniemelle sairaalaan viime keskiviikkona. Siellä olen ollut mukana;  tänään tulin käymään kotona hakemaan lisää tavaroita - huomenna takaisin Rovaniemelle. Tiistaina on edessä siirto Helsinkiin Lastenklinikalle lisätutkimuksiin. Tyttären yleisvointi on onneksi ihan hyvä; vaikea on jopa uskoa, että hän on vakavasti sairas.
Neulonut toki olen sairaalassa, mutta en kuitenkaan jaksa keskittyä KYHiin, joten jätän leikin kesken. Valmistuneita töitä tuli mukanani kotiin muutamia, mutta niitä esittelen sitten, kun tilanne rauhoittu ja ennätän kuvailemaankin. Hyvä, että oli niitä keskeneräisiä aloituksia jotka pystyin nappaamaan mukaani Rovaniemelle. Nyt pitää huomiseksi vielä miettiä millaista lankaa pakkaan mukaan Helsinkiin. Vielä ei edes tiedetä kuinka pitkään siellä joudutaan viipymään.
Monenmoista ajatusta siis risteilee nyt päässä niin ettei yölläkään uni meinaa tulla. Huoli tyttärestä painaa tietysti eniten, Helsingin reissu sinänsä jännittää (siitä on niin pitkä aika, kun olen viimeksi lentänyt tai käynyt muutenkaan Helsingissä) ja muuttokin painaa kuun lopussa päälle. Ei sitä ihminen näköjään arvaa mitä eteen heitetään, mutta hetki kerrallaan on vain elämää eteenpäin puskettava. Toivottavasti kaikki vielä kääntyy parhain päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti