maanantai 9. toukokuuta 2016

Kymmenen vuotta hullutusta

Sukkahullutus viettää tänä vuonna kymmenvuotisjuhliaan ja se on näkynyt jonkin verran mm. ohjeissa. Niinpä neloskierroksen jälkeinen bonusohjekin noudatti tätä teemaa.


Sukat tehdään kymmenen silmukan kaitaleesta, joka kiertää spiraalina jalan ympäri. Vähän samaan tapaan kuin Ten Stitch Blanketissa. Ohjeessa oli kaksi kokoa ja valitsin niistä isomman. Sillä tuli sukista aika leveät ja päätinkin sitten tehdä ne miehelle. Ja mukavasti sukat hänen jalkaansa sujahtivatkin.

Malli: Decade of Madness
Lanka: Crelando Anika
Puikot: 2 mm + 2,25 mm Knit Pro Karbonz - sukkikset
Langanmenekki: 85 g
Näitä oli ihan hauska kutoa. Onneksi on tullut opeteltua "takaperin" kutominen niin ei tarvinnut käännellä työtä jokaisen kymmenen silmukan jälkeen. Hauskasti muuten asettui tuo raidoitus toisessa sukassa jäi varressa eteen "värilliset" osat, toisessa vastaava kohta tuli jalkaterän päälle.


6 kommenttia:

 1. 10 vuotta! Oletko laskenut, monetko sukat siihen kuuluu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään on kisailtu. Nyt muutamana viime vuonna ovat suomalaiset rynnineet mukaan ja muuttaneet kilpailun luonnetta. En tiedä aikaisemmista vuosista, mutta nyt näinä kahtena vuotena mitä olen ollut mukana on 7 varsinaista kisasukkaparia + siihen päälle lämmittely- ja bonussukkia.

   Poista
 2. Onneksi olkoon täyskympistä! On ihana seurata sukkiasi! Ja tämänkin on niin veikeä malli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kymmenes kerta, kun sukkahullutus järjestetään - minä olen mukana vasta toista vuotta. Kisan mukavin anti onkin juuri hauskat uudet sukkamallit.

   Poista
 3. Hauskan näköinen, veikeä sukkamalli! Näistä tuli kivat, jotenkin farkkuhenkiset.

  VastaaPoista
 4. Puikoilla näytti ihan joltain muulta kuin sukilta, mutta yllättävän kivat sukat tuli.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.