sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kolme hullutustyötä valmiina (KYH 1/22, 2/22, 10/22)

Jotain olen saanut valmistumaankin. Itseasiassa valmistuneita on neljäkin, mutta toppi odottaa vielä kuvaamista. Tämän alla olevan kolmikon sain eilen illalla ennen saunaa (ja sadetta) kuvattua.

Oi ihana toukokuu - sukista tuli tosi ihanat. Nämä sukat jaloissa talvella tulee varmastikin muisteltua tämän vuotista ihanan lämpöistä toukokuuta. Sukkien kuvaamistakaan ei tarvinnut suorittaa yksin; mies oli kameran takana ja jaloissa pyöri pienempiä seuralaisia.


Malli: Oi Ihana Toukokuu
Lanka: Sienivärjätty Nalle
Puikot: 3 mm ebenpuiset sukkikset
Langanmenekki: 90 gNäitä kassitossuja olen ihastellut ja ihmetellyt monien blogeissa ja nyt päätin vihdoin testata niitä. Ihan kivat niistä tuli, mutta saumat jäi vähän epäsiisteiksi. Hyvin kuitenkin "kassit" jalkaan sujahti.


Malli: Etuperin-takaperin tossut
Lanka: Novita 7 veljestä Polkka
Puikot: 3,5 mm Knittarin pyöröt
Langanmenekki: 62 g

Patalappukokeiluna tein Keittiöprinsessan kirjasta Pannulappuja á la carte. Vähän jäi tässäkin värinvaihtokohdat epäsiisteiksi, mutta eiköhän tuo kuitenkin tehtävänsä täytä.

Malli: Keittiöprinsessa kirjasta Pannulappuja á la carte
Lanka: Novita 7 veljestä
Koukku: 3,5 bambuinen
Langanmenekki: 44 g


2 kommenttia:

  1. Hienoja kyhäilyjä olet saanut valmiiksi :)

    VastaaPoista
  2. Oi miten kauniit sukat, ne jalassa on kyllä tosiaan kiva muistella toukokuun lämpimiä päiviä. Ja tuo patalappu kuuluu minulla sarjaan - vielä joskus sen teen. Ja tossut myös, voi kun maailmassa olisi vähän vähemmän kivoja malleja, ei olisi tätä turhautumista - mikä tulee kun aikaa on niin vähän. Stemppiä kyhiin :)

    VastaaPoista