torstai 14. heinäkuuta 2011

Väriä kesäkeittiöön ja makuuhuoneeseen

Eilen valmistui vihdoin ja viimein tyttären päiväpeitto. Liki vuosi sitten sitä aloittelin ja olen palasen tehnyt silloin tällöin. Nyt päätin urakoida sen valmiiksi heinäkuun aikana - peitto valmistui ja heinäkuuta on vielä reilusti jäljellä. Toivottavasti "eksyy" sängyn päälle muutaman muunkin kerran kuin nyt kuvien ottamista varten. Malli: Hexagon
Lanka: 7 veljestä
Koukku: 4,5 mm metallinen + 4 mm bambuinen (vaihdoin bambuun kesken työn ja jouduin ottamaan pienemmän, että sain paloista saman kokoisia)
Langanmenekki: 2700 g
Suuren urakan jäähdyttelynä tekaisin sitten pari tiskirättiä. Ovat ensimmäiset bambuiset minulle - löysin pari Bambu-kerää alennuskorista.


Lanka: Novita Bambu
Puikot: 3,5 mm Knit Picksin pyöröt
Langanmenekki: 48 g molempiin yhteensä
Mielessä olisi seuraava projekti isoäidinneliöistä ja toiveikkaana menin tänään kauppaan tarkistamaan jos Novitan uudet langat olisivat meidänkin kylään jo saapuneet. Mutta eipä olleet. Ja kun haluan tuohon em. projektiin välttämättä uutta terran väristä seiskaveikkaa. Ei auta kuin odottaa. Lohduttauduin ajatuksella, että varmaan uusi Novitan lehti sentään tänään kolahtaa postilaatikkoon, mutta ei tullut sekään. Joten lankavaraston pöyhimistä on luvassa ja miettimistä minkä niistä "teen sitten joskus" töistä ottaisi seuraavaksi puikoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti