sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Valmistuneiden tilaustöiden kimara

Valmista on syntynyt viime päivinäkin, mutta kuvaaminen on tökkinyt; ei vaan ole jaksanut tarttua kameraan. Tänään pakotin itseni siihen puuhaan - ulkona kun on yllättävän kuivaakin tänään.

Ensimmäisenä valmistuivat koukutut tuubihuivi ja rannekkeet. Kuva ei niille tee oikeutta, mutta eipä nyt ollut lähettyvillä kaulaa tai käsiä mitä olisin käyttänyt. Ensimmäinen kerta oli kun kokeilin koukkuamista, vaikka itseasiassa olen halunnut sitä opetella jo ties kuinka kauan. Mukava tekniikka ja luulenpa, että tulen sitä käyttämään vielä myöhemminkin.


Malli: Novita Syksy 2012
Lanka: Novita Huopanen
Koukku: 6 mm
Langanmenekki: yhteensä 379 g
Kahdet kirjoneulesukat on myös valmistuneet: naiselle ja miehelle. Tosin ei nuo miehen sukat ole oikeastaan kirjoneuletta laisinkaan (vaikka malli sillä nimellä lehdessä onkinä) - kuvio kun tehdään niihin nostetuilla silmukoilla.

Malli: Novita Syksy 2012
Lanka: Novita 7 veljestä + 7 veljestä Nostalgia
Puikot: 3,5 mm Knit Pron sukkikset
Langanmenekki: 219 g
Tähän naisten sukkamalliin ihastuin:  voisin tehdä itsellenkin samanlaiset, tosin toisen värisinä ja lyhyemmällä varrella, kun en osaa pitkävartisia sukkia käytää. Yksi kerä ruskeaa lankaa riitti nipinnapin sukkapariin, olin jo varma, että joudun hakemaan kaupasta lisää, mutta noin metrin pätkä jäi ylimääräistä. Terät kudoin vähän pienemmillä puikoilla, kun pelkäsin, että tulee liian leveät tuolla silmukkamäärällä muuten.

Malli: Novita Syksy 2012
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3 mm ebenpuiset sukkiset + teräosassa 2,5 mm Knit Pron sukkikset
Langanmenekki: 165 g

5 kommenttia:

  1. Aivan ihania sukkia. Nuo alimmaiset kuviolliset ovat mun suosikkini. Jaksaisikohan itse kokeilla kirjoneuletta pitkästä aikaa?

    VastaaPoista
  2. Oooooo, vähänkö hienot etenkin nuo alimmaiset sukat!! Tosi upeat!!!

    VastaaPoista