tiistai 2. lokakuuta 2012

Arvontavoittoja

Tänään olikin mukava postipäivä. Kirkonkylälle lähtiessämme nappasin postillatikosta päivän postin ja muun postin lisäksi sieltä löytyi pullea kuori. Lisäksi postissa minua odotti paketti, josta tuli jo eilen saapumisilmoitus.

Vaivoin jaksoin kirkonkylä reissun malttaa mieleni ja kotiin palattua pääsin sitten availemaan paketteja. Postilaatikosta löytynyt kuori oli arvontavoitto Lilalta. Kuoresta paljaastui kerä seiskaveikkaa (kaunis petrooli), bambuiset sukkapuikot (puikkoja ei ole koskaan liikaa), silmukanpidin (näitä tarvitsinkin lisää) ja sievä perhonen sekä kaunis kortti. Voi että, tuo pussukka on niin kaunis ja ihanan värinen! Perhosen nään jo koristavan tulevaa kesäkassiani (joka tosin vielä on tiukasti kerillä lankalaatikossa). Kiitos Lila ihanasta paketista!
Toinen paketti oli arvontavoitto KYH-tempauksesta: Hannan lahjoittama yllätyspaketti. Sieltä paljastui 4 kerää lankaa. Palma ja Kotiväki on tuttuja, tuo ruskeakirjava uusi tuttavuus; ihanan pehmeää ja kauniin väristä. Tuota pompulalankaa joskus hypistelin kaupassa, mutta koskaan ei tullut sitä ostetuksi. Tuosta kerästä taidan testata tehdä siivousrättejä, kun niitä on monessa blogissa kehuttu. Kiitos Hanna kivoista langoista!


1 kommentti:

  1. Kiva kun palkinto miellytti :) Jouduit sitä kyllä ihan liian kauan odottamaan!
    Tuolla alempana on tuollaiset ihanat kämmekkäät! Minulla on sellaiset violetit, varmaan sinun tekemäsi :) Ne on ihanat, harmillisesti niihin on ilmaantunut vain silmäpako :(
    Mukavaa syksyä sinulle!

    VastaaPoista