torstai 7. toukokuuta 2015

Pinkit bootsit

Sukkahullutuksen viimeinen bonusohjeen sukka muistuttaa bootseja. Varteen tehtiin muotoilut lyhennetyillä kerroksilla ja muutenkin sukassa oli monia kivoja yksityiskohtia. Mallineulekin oli mukavan erikoinen, joten näitä tehdessä ei ehtinyt tylsistyä. Ainoa mikä aiheutti minulle hiukan harmaita hiuksia oli halkeileva lanka: liekö sattunut erityisen löyhäkierteiset Fabel-kerät vai aukoiko sitten runsaat kierretyt silmukat langan kierteitä. Puolikkaita silmukoita jouduin korjailemaan yhtenään. Mutta kivat sukat oli tuloksena.


Malli: Dance Hall
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2,25 mm Knit Pro Karbonz -sukkikset
Langanmenekki: 78 g
Ja niinkuin kuvasta näkyy meillä on vielä reippaasti lunta jäljellä. Tosin viime päivien lämmin sää ja vesisateet on kyllä sulattaneetkin sitä vauhdilla. Kyllä se kevät - ja kesä - tänne pohjoiseenkin pikkuhiljaa saapuu.

5 kommenttia:

 1. Oho, onpas teillä vielä "hanget korkeat nietokset". Jännän muotoiset sukan varret ja nuo kärjen salmiakkikuviot on kivat.
  Fabel-kerissä on kyllä eroa; taannoin tein punaisella Fabelilla yhdet sukat ja oli kyllä tosi löyhäkierteistä, yleensä en ole sellaiseen ilmiöön törmännyt Fabelissa.

  VastaaPoista
 2. Tosi makeet noi varrensuut, hauskat! Mä tahon tommoset bootsisukat ja.

  VastaaPoista
 3. tosi kaunis malli sukissa ja väri.oi oi miten teillä on lunta vielä mutta kyllä se kevät saapuu joka paikkaan.

  VastaaPoista
 4. Jännät suksnsuut. Meillä Keski-Suomessa silmut oiekin paisuivat tänään ja koivikot on hennon vihertävät.

  VastaaPoista