keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kauniin sään puikot

Posti toi tänään uusimmat puikkoni. Nämä oli pakko tilata ihan mielenkiinnon vuoksi; hiilikuituiset sukkapuikot kuulosti sen verran erikoiselta, että pakko päästä kokeilemaan. Ihanan sileät, puikkojen pinta tuntuu suorastaan silkkiseltä. Näitä mainostettiin kevyiksi, mutta minut kyllä paino yllätti. Käteen tuntuivat huomattavasti painavammilta kuin puiset puikot ja vaaka vahvisti asian. Punnitsin nämä uudet ja kahdet muut 3 mm sukkapuikot. Hiilikuituiset 13 g, ebenpuiset 7 g ja bambuiset 5 g. Metallisia ei minulta enää löydy, joten niitä en voinut vertailuksi punnita. Näissä varmasti nostaa painoa nuo metalliset kärjet, hiilikuituhan itsessään on kevyttä.
Innolla odotan, että pääsen uusia puikkoja tosi toimissa testaamaan - sittenhän vasta voin sanoa tykkäänkö vai en.

 

Niin ja miksi nimesin otsikossa nämä kauniin sään puikoiksi? Miehen kanssa pääteltiin, että kun kerran hiilikuituisen onkivavan kanssa ei saa mennä ukkosella kalaan, niin parempi taitaa näidenkin antaa ukkosen riehuessa levätä...

5 kommenttia:

 1. :D Toivottavasti on mieluiset nämä uudet puikot!!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen materiaali. Pitäisi varmaan kokeilla!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiinnolla odottelen arviota näistä. Kuulostaa jännittävältä!

  VastaaPoista
 4. Nämä oli kyllä tiukkaa neulovalle, puisia puikkoja katkovalle pakko-ostos. Kyllä kestää! :)

  VastaaPoista
 5. Jään mielenkiinnolla odottamaan käyttökokemuksia. En ole enne kuullutkaan ko. puikoista.Voisikohan salama niihin oikeasta iskeä?

  VastaaPoista