lauantai 18. tammikuuta 2014

Startiitin kourissa

Minuun on iskenyt startiitti! Uusia töitä olen aloitellut vaikka entisetkin on liki alkutekijöissään. On vaan ollut "pakko". Nyt on seitsemän keskeneräistä kasassa, joten ehkä niitä pitäisi yrittää nyt valmiiksikin saada. Ainakin viimeinen aloitus (liilat Lapin sukat) olisi ahkeroitava valmiiksi  kun on tilaustyö. Mutta eipähän ainakaan tarvitse vähään aikaan miettiä mitä puikoille ottaisi...


7 kommenttia:

 1. Hauska sana tuo startiitti =) Minulla tuntuu olevan sama vaiva.
  Sinulla on täällä niin mukavan näköisiä iloisia töitä. Mitenkä en ole ennen blogiasi huomannutkaan. Nyt alan seuraamaan oikein vakituisesti ♥

  VastaaPoista
 2. Eipä käy aika pitkäksi! Monen työn yhtäaikainen tekeminen on aika kurinalaista hommaa.

  Minä kyllä vähän kadehdin sinua. Itse teen varmaan aina ja ikuisesti yhtä työtä kerrallaan. Joskus se puuduttaa ja tekis mieli tehdä jotain muuta välillä. Jas antaisin itselleni siihen luvan, minulla olisi vain 100 keskeneräistä hommaa eikä ikinä yhtäkään valmista :-)

  VastaaPoista
 3. Oi joi. Minua ahdistaa keskeneräiset, joita on kertynyt noiden tempausten vuoksi. Ehkä pari kolme erilaista työtä kerralla sujuu, mutta ei enempää. Joku "aivoton" ja joku haastavampi on hyvä kombinaatio. Kovasti ihailen kaikkia, jotka kykenevät sietämään monia aloituksia kerralla.

  VastaaPoista
 4. Sama vaiva täälläkin. Niin kauan kuin vaiva on iloa tuova ja inspiraatiota ylläpitävä, on se myös hoitava.
  Varsinkin noiden lilojen sukkien valmistumista odotellessa...

  VastaaPoista
 5. Tuttu tunne, huomasin taas saman itsessäni nyt vuoden vaihtuessa. Keskeneräiset kun sai valmiiksi vuoden loppuessa, niin heti ensimmäisinä päivinä puski päälle hirmuinen aloittamisen tuska ja edelleen kutkuttaisi aloittaa vaikka mitä. Koetan kuitenkin hillitä itseäni ja pysytellä näissä muutamissa aloitetuissa, hyvä olisi tosiaan jotain saada joskus valmiiksikin.

  VastaaPoista
 6. Onneksi meitä startiittia potevia on muitakin! Se on aina huojentava kuulla, ettei näiden asioiden kanssa painiskele yksin :)

  VastaaPoista
 7. Upeita aloituksia.
  Minä en kovin montaa työtä uskalla aloittaa yhtä aikaa tehtäväksi, sillä sillon jäisi kaikki puolitiehen ties kuinka pitkäksi aikaa.

  VastaaPoista