keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Syyskuun paketti

Sain kuin sainkin salaisen neuleystävän syyskuun pakettini tänään, kun mies sen kävi töistä tullessaan minulle postista noutamassa. Joten paketti toimitettiin suoraan syliini sohvalle.

Syyskuun teemana oli tarjota parille jotain uutta ja jännityksellä mietinkin mitä parini on minulle keksinyt. Ja paketista paljastuikin jotain aika uutta minulle: siellä oli amigurumikirja, puuvillalankaa, virkkuukoukku ja täytettä sekä nappeja silmiksi. Lisäksi paketista löytyi vähän makeaa, söpö perhonen + kiva hakaneula ja kortti. Tosi mieluinen sisältö paketissa oli - sopivasti uutta haastetta.


Kortti sai sekä minut että mieheni nauramaan - aika hölmistyneen näköinen jänis kuvassa. Kertakaikkiaan ihana! Tuli mieleen keväinen tapaus, kun mies astui tuossa lähimetsikössä risujen alla piilossa olleen jäniksenpojan päälle. Voi sitä vikinää! Varmaan oli sekin pupuressu vähän tuon näköinen siinä tilanteessa. Omin jaloin pomppi tiehensä, ettei varmaan kuitenkaan vahingoittunut. Lie sama jänis, mikä on viime päivinä vieraillut pihamaallamme.


Täytyy myöntää, että amigurumien virkkaamisen tapainen näpertely ei ole sitä ominta mukavuusaluettani. Joitakin pehmoja olen kyllä joskus virkannutkin. Kirjassa oli kyllä muutamia niin söpön näköisiä otuksia, että luulenpa tarttuvani koukkuun sopivan hetken tullen.

Kiitokset kivasta paketista SNY!

7 kommenttia:

 1. Kiva on paketti :-)
  Amigurumeita onkin näyttänyt jo useammassa paketissa olevan.
  Kivaa seurailla muiden pakettien antia tässä omaani odotellessa :-D

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen odottelija. Hienosti on parisi ajatellut loppuun asti paketin ja ihan kaikki mukana. Ja todella mainio kortti. =)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva paketti, hyvä tarttua välillä virkkuukoukkuun :)

  VastaaPoista
 4. Ajattelinkin, ettet ole pieniä olioita tehnyt, joten tarjosin mahdollisuuden, kun tuntui, että muuten teet kaikkea neulomiseen ja virkkaamiseen liittyvää. Kiva, että tykkäät kortista. Se oli pakko ostaa, kun tuli kaupassa vastaan. Nyt sitten alan uutta pakettia kasaamaan.

  VastaaPoista
 5. Nyt sitten katsotaan, millaisia olioita tänne alkaa ilmaantua. Minä vielä jännään omaa pakettiani, mitähän uutta minulla on luvassa. Tuo pupu on kyllä söpö, mutta onkohan se unohtanut aamupesun. On jotenkin rähjäisen oloinen.

  VastaaPoista
 6. Hieno paketti. Hienosti on osallistujat haastaneet toisia!

  VastaaPoista