perjantai 14. marraskuuta 2014

Marraskuun paketti

Kauppareissulla tuli sitten Salaisen Neuleystävän marraskuun paketti noudettua postista. Mikä värikäs sisältö sieltä paljastuikaan! Regian sukkalankaa ihanissa väreissä + joulunpunaista Baby Ull-lankaa, kauniin värinen patalappu, jättilevy suklaata, mausteita jouluiseen leivontaan, söpö pieni sydänmuotti, joulukalenteri ja kortti.


Regian langat alkoivat heti jutella minulle haluavansa tietyiksi sukiksi, mutta yritin väittää vastaan, että sukkakorini pullistelee jo ennestäänkin. Aika näyttää saako langat tahtonsa lävitse. Olen kyllä lohduttautunut sillä, että keräileehän jotkut naiset kenkiä - mitä sitten jos minun kaappini täyttyy villasukista; onhan ne sentään paljon halvempia ja vievät paljon vähemmän tilaakin. Että ehkäpä sinne korin päälle ilmestyy vielä ainakin yksi iloisen värinen sukkapari...

Patalappu on juuri minun makuuni: iloisenvärinen, paksu ja reilun kokoinen, joten se pääsee varmaankin heti tuonne keittiön puolelle käyttöön. Piparisuklaata en muista olenko joskus aiempina jouluina maistanut, mutta vaikuttaa hyvältä. Tuosta levystä riittääkin sitten muutamaksi illaksi TV-evästä sekä minulle että miehelle. Ja mausteita tulee varmasti hyödynnettyä kunhan aloitan joululeivonnat.Kortti pääsee seinälle muistuttamaan laiskoina hetkinä aloittamisen tärkeydestä. Teksti on todella osuva. Ja tuo pikku piparimuotti on todellakin söpö. Ennestään minulta löytyykin muistaakseni kolme erikokoista sydänmuottia, mutta ei yhtään noin pientä.


Ja tuo joulukalenterikortti tuo mieleen lapsuuden joulunodotukset, kun availtiin luukkuja juuri tuon tyylisistä, kimallekoristeisista kalentereista. Ne oli niin hienoja! Nyt pääsen sitten muistelemaan lapsuutta joka aamu joulukuussa. Kivaa!

Kiitokset SNY mukavasta paketista!

4 kommenttia: