perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulunpunainen paketti

Viimeinen tämän syksyn sny-ringin paketti odotteli pari päivää postissa noutoa ja tänään pääsin sen vihdoin hakemaan. Tämän kertainen sisältö oli pirteän joulunpunainen ja runsas.


Samaa merinovillalankaa, jota oli yksi kerä jo marraskuun paketissa. Yksi kerä on todellakin vähän "orpo", mutta näistä saa jotain kivaa pehmoista ja pirteän punaista tehtyä.

Antiikkikynttilöitä, jotka pääsevät joulupöytäämme kolmihaaraiseen kynttilänjalkaan. Nämä olisikin olleet ostoslistalla, kun kaapista löytyy vain valkoisia kynttilöitä ja tuohon valkoiseen punaisella koristeltuun jalkaan sopivat mielestäni vain punaiset kynttilät. Joten tässä oli mukana pientä ajatuksenlukua. Ja kynttilöiden sytyttämiseen oli mukana punaisia tulitikkuja kauniissa rasiassa.

Hierontapallot vaikuttaa mielenkiintoiselta. Vielä en ole niitä pakkauksesta avannut, mutta varmasti pääsevät käyttöön - sen verran olen nytkin onnistunut paikkoja jumittamaan tilaustöiden kutomisessa.

Kivoja koristeita: muhkea perinteinen lankatonttu  ja toinen vähän hoikempisäärinen tonttutyttö, joka hyppäsi jo tuohon ikkunapieleen roikkumaan ja vahtimaan että osaan olla kilttinä. Kauniit kankaiset sydämet, jotka pääsevät joulukuuseemme.

Ihanan tuoksuista suihkugeeliä ja jalkavoidetta. Näitä voisi testata viimeistään joulusaunassa ja sen jälkeen.

Lakupussikin on joulunpunainen. Nämä voisi säästää joulunpyhiksi palapelin tekemisen lomassa syötäväksi "suklaan välipaloina".

Ja vielä Ihana-lehti täynnä jouluisia askarteluja. Sitä jo selailin ja muutama koristeohje "jutteli" jo minulle kovasti. Ehkäpä ennätän tässä vielä ennen aattoa jotain uutta koristetta askarrella.

Kortissa paljastui sitten parini henkilöllisyys. Paketteja on minulle lähetellyt tämän syksyn ajan Osakainen. Kaikki paketit on olleet todella kivoja ja mieluisia. Suuret kiitokset parilleni!

2 kommenttia: