torstai 12. toukokuuta 2016

Kehrättyä ja kehrättävää

Kehräsin ensimmäisen monivärisen kuituni. Tämänkin koostumus on mysteeri, on samoja lahjoituksena saatuja kuituja kuin Tähkäpääkin. Voisi olla merinoa pehmeydestä päätellen.


Tämänkin kertasin navajoimalla kolminkertaiseksi. Rullalla säikeenä värit näyttivät vähän "riitelevän" keskenään, mutta vyyhdillä valmiina lankana näyttää ihan kivalta. Tätä on 112g ja 380 m.Ja ettei kehrättävä pääse loppumaan kesken, piti kuituvarastoa täydentää parilla topsilla. Oranssi on BFL/nylon eli siitä aion kehrätä sukkalankaa. Sininen on Wensleydalea, sen tilasin ihan uteliaisuudesta millaista tuo kuitu on (ja tuo väri oli niin kaunis). Kylkiäisenä tuli tuollainen söpö minivyyhti.


Edelliseen postaukseen on tullut arvauksia sukkamäärästä mukavasti. Niitä on kiva lueskella eli lisää mahtuu vielä mainiosti.

6 kommenttia:

 1. Kaunista lankaa! Säikeenä on kyllä vähän vaikea hahmottaa sitä miltä lanka valmiina näyttää. Kauniita topseja, jännityksellä taas oottelen miltä langat aikanaan näyttävät! Minä siirrän topsien hankinnan ihan suosiolla syyspuolelle, etteivät kaikki ulkohommat jää kehruuksilta tekemättä. Heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli minulla vähän sellaisia heräteostoksia. Huusivat niin kovaa, että oli pakko tilata. Kehrätessä muuten aika kuluu aivan hurjaa vauhtia, siinä on todellakin vaarassa jäädä muut hommat tekemättä.

   Poista
 2. Hirmuisen kivan langan sait moniväritopsista aikaiseksi. Namskis.

  VastaaPoista