keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Pöllön pesä

Tuli pakottava tarve tehdä kranssi meidän oveen - siinä kun oli edellisten asukkaiden jäljiltä sopivasti koukkukin valmiina. Pyörittelin ideoita mielessäni ja googlettelin kuvia. Ja päädyin tupsukranssiin.

Kävin ostamassa stryroxpohjan ja miehen kanssa yhdessä pyöriteltiin sitten tupsuja viime sunnuntai-iltapäivä/-ilta. Onneksi on tupsukehikot, perinteisellä pahvirengasmenetelmällä olisi voinut olla tuskaista tehdä tuollainen kasa tupsuja. Minulla on Novitan kehikkosarja sekä pari (ekalta snyltäni saamaani) Cloverin kehikkoa. Käytettiin molemmista pienintä (3,5 cm). Tupsuja tehtiin yhteensä 75 kpl. Aikamoinen läjä.


Maanantaina sitten kiinnittelin tupsut kehikkoon ihan vain solmimalla langoista renkaan ympäri. Keskelle ripustin vielä väreihin sointuvan Lidlistä ostetun huopapöllön - ja niinpä heti nimettiin tämä pöllönpesäksi. Tästä tuli tosi kiva - toivottavasti siitä on iloa naapureillekin (kun ei tuolla rappukäytävässä viitsi itse kovin pitkiä aikoja viettää oveaan tuijotellen). Kuva on vähän heikkoa tasoa, valoa ei vaan ole tähän vuodenaikaan.2 kommenttia: