perjantai 9. marraskuuta 2018

Heijastava laukku ja baktus

Tämä laukku on ollut tekeillä koko syksyn, mutta nyt se on vihdoin valmis käyttöön. Neulottu osuus valmistui aika nopsaan, mutta vuorin ompelua sai sitten odotella oman aikansa. Lankana tässä on vähän mitä sattui löytymään laatikoista. Tuo punaruskea pääväri on joskus kirpparilta ostettua ikivanhaa Novitan lankaa ja taitaapa nuo muutkin olla jotain kirppariostoksia.

Malli: oma
Lanka: Novita Myrskytuuli, Järbo Garn Raggi + Red Heart Reflective
Puikot: 5 mm Knit Pron puiset pyöröt
Langanmenekki: 299 g kaikkia yhteensä


Puuvillakankaasta ompelin vuorin - se nyt ei näissä kuvissa näy muuten kuin vähän pilkistää tuolta hihnan sisäpuolelta. Reunoihin virkkasin mustalla heijastavalla langalla, niin on sitten vähän näkyvyyttä lisää kun tuolla pimeässä kävelen laukku mukanani. Ja koristeeksi virkkasin kukkasen, jossa on myös sitä heijastavaa lankaa.



Miehelle kudoin baktuksen, kun halusi ohuemman huivin. Käytin tähän ohutta pitsivahvuista lankaa, jossa on 800m/100g. Tuli kiva, kevyt ja pehmeä huivi.

Malli: Baktus
Lanka: Drops Lace
Puikot: 2,75 mm pyöröt
Langanmenekki: 74 g


2 kommenttia:

  1. Kaikki lisäheijastus on niin tarpeen tuolla ulkona, kun on pimeää ja sateista ja mustaa. Autolla ajaminen ihan melkein pelottaa illalla. Tuo Baktus on kyllä niin hyvä huivin malli kuin vain voi olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä monesti tule jalankulkijoiden ajateltua, että myös täällä taajamassa katuvalojen loisteessa ei ilman heijastimia näy. Ei varmaan koskaan voi olla liikaa heijastimia vaatetuksessa.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.