sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Onnettaren suosikki ja muutenkin hemmoteltu

Voitin kahdessa arvonnassa joulun alla. Toinen oli Maikin Kontti - videopodcastissa ollut arvonta, toinen oli Vanuttunut villasukka - blogissa ollut arvausleikki pääteltyjen lankapäiden määrästä, jossa onnistuin arvaamaan lähimmäksi. Lisäksi sain paketin Sinisen Sohvan Emännältä kiitokseksi lähettämästäni joulukalenterista. Jätin kaikki nämä kolme pakettia avattavaksi jouluaattona. Ja kylläpä olikin mukavaa niitä availla muitten lahjojen ohella aattoiltana.

Maikin Kontin paketista paljastui podcastissa esitellyn palkintolangan lisäksi vähän herkkuja ja muuta pientä. Lanka on aivan ihana väri-ilottelu, se on siis Louhittaren Luolan Väinämöistä värissä Ystävä. Tuo kortti on myös ihana, siinä lukee: "Villasukkapäivä - viikon paras päivä". Minullahan on villasukkapäivä joka päivä, joten aina siis viikon paras päivä!


Langanpäiden arvauksesta sain palkinnoksi lankaa, suklaata ja muistilehtiön. Lanka on Hopeasäikeen Basicia, värissä Outsider. Kivan värinen lanka tämäkin. Tälläinen yksivärinen on hyvä yhdistää johonkin kirjavaan, joita minulla onkin aika paljon. Kauniissa kortissa oli lisäksi mukana sievä silmukkamerkki.



Sinisen Sohvan Emännän paketti sai minut sanattomaksi, sieltä löytyi vaikka mitä ihanaa. Lankaa, teetä, herkkuja, tarroja, lautasliinoja, saippua...


Tuo vyyhdillä oleva lanka on aitoa villaa suoraan lampurilta. Aivan ihana lanka ja tuo väri on aivan uskomaton. Tarkkaan täytyy miettiä mitä tästä tekee.


Viime viikkoina olen tuntenut itseni todellakin hemmotelluksi: ensin koko joulukuun ihanat joulukalenterit ja sitten vielä tälläiset paketit! Suuret, suuret kiitokset kaikille, jotka ovat olleet näitä lähettämässä!

Hemmottelua on tulossa vielä lisääkin kunhan viime kesän TdS:n palkintolangat pääsevät tänne  pohjoiseen. Ovat tulossa kahtena pakettina ja Helsinkiin asti on jo molemmat paketit päässeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.