keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Luukut 10-12

Joulukuu etenee vauhdilla - jo puolet joulukalenterien luukuista avattu. Toinen toistaan ihanampi yllätyksiä on paljastunut, onneksi on vielä puolet jäljellä.

Jämälankakalenterin 3 viimeisintä luukkua on tässä: Dropsin Fabelia, Lankafarmin kimaltavaamerinosukkalankaa värissä porkkana ja Yarngrimoiren merinosukkalankaa värissä haamupuhelu.



Otin myös yhteispotretin kaikista tähän asti tulleista pikkuvyyhdeistä. Ihania!



Vaihtokalenterista sain 10. luukusta Adlibriksen Baby Merinoa ja teetä. Langan väri on ihana keltainen, käy tosi hyvin yhteen sen aiemmin tulleen oranssin kerän kanssa. Näistä tulee aikanaan jotain ihanaa.



Luukku 11 piti sisällään palmikkopuikot ja teetä. Harvemmin käytän enää nykyisin palmikkopuikkoa, mutta joskus tulee vastaan sen verran isoja/kimurantteja palmikkoa tai halkeileva lanka, että apupuikkoa tarvitsee. Nyt on kivan värikkäät apuvälineet sitten saatavilla.



Tämän päivän luukusta sain suklaalevyn ja teetä. Tuota suklaata en olekaan koskaan maistanut, näyttää tosi hyvältä. Mies haluaa varmaan myös osingoille, tumma suklaa kun on molempien lempparia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.