lauantai 16. maaliskuuta 2019

Leymus -sukat sukkalaatikkoon

Nonnu Neuloja käynnisti podcastissaan vuoden alussa Sukkalaatikko2019 - haasteen/ yhteisneulonnan. Tarkoitus on siis neuloa vuoden aikana 12 paria ja laittaa ne talteen laatikkoon. Sitten vuoden lopulla ne otetaan käyttöön/annetaan lahjaksi.

Maaliskuussa on myös menossa sukkalaatikkooon liittyen Leymys-KAL, jossa neulotaan Minna Sorvalan suunnittelemat sukat.

Malli: Leymus
Lanka: Drops Delight
Puikot: Knit Pro Zing - sukkapuikot
Langanmenekki: 65 g

Halusin lähteä mukaan sukkalaatikkoa kokoamaan, vaikka itselleni en sukkia halua tehdä, koska en uusia sukkia todellakaan tarvitse. Katson sitten loppuvuodesta kenelle sukat päätyvät. Laatikkoa en ole vielä hankkinut - tai siis en ole vielä löytänyt mistään sopivaa.



Näistä Leymus-sukista tuli ensimmäinen pari minun sukkalaatikkooni. Malli on kaunis ja pitsikuvio mukavan yksinkertainen, ettei vaadi ihan koko ajan kaavion tuijottelua. Minulla näiden neulominen oli hiukan tuskaista lankavalinnan takia. Halusin kuitenkin käyttää vihdoin pois nämä monta vuotta varastossa pyörineet langat. Pehmoiset ja kauniin väriset sukat kuitenkin tuli.

Tämä ohje löytyy maksullisina Ravelrystä, mutta 17.3. saakka se on vielä mahdollista saada ilmaiseksi Nonnun podcastista jaksosta nro 54 löytyvällä koodilla.

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.