tiistai 30. huhtikuuta 2013

Huhtikuun salainen paketti

Tänään hain postista huhtikuun sny-paketin. Vähän sekavin tuntein sitä availin - edellinen paketti oli jo aikamoinen pettymys, kun siitä tuli tunne, ettei parini ole tainnut pahemmin ilmoittautumisen yhteydessä antamiini tietoihin perehtyä. Siis nyt pelkäsin taas pettymystä, mutta salaa toivoin että jos sitten paketti pitäisi sisällään positiivisen yllätyksen. Ei valitettavasti pitänyt. Taas vaaleanpunaista lankaa (ja kun niistä lukemattomista maailman väreistä kerroin vähiten välittäväni juuri vaaleanpunaisesta!) ja metalliset sukkapuikot (kerroin ilmoittautumislomakkeessani laittaneeni kaikki metallipuikot kiertoon enkä nyt suinkaan sillä tarkoittanut, että haluaisin alkaa niitä uudelleen nurkkiini kerämään). No, tuo kirja on ihan kiva, mutta eipä siitä paljoa riemu ratkea, kun tuntee ettei parini ole juurikaan halunnut tähän leikkiin paneutua. Paketista ei löytynyt minkäänlaista viestiä ja postiinkin se oli lähtenyt viikko huhtikuun paketin viimeisen postituspäivän jälkeen.

En mielelläni tälläisistä asioista valita, mutta tämän sny-kierroksen myötä minulle on tullut niin paha mieli, että on pakko avautua näin julkisestikin. Ilahdun kyllä vähästä, mutta kun minusta salaisen neuleystävän yksi pääjutuista on juurikin se, että leikkii salapoliisia ja yrittää annettujen tietojen ja parin mahdollisen blogin perusteella päätellä mistä toinen tykkäisi. Kovinkaan suurta paneutumista asiaan ei vaadi, ettei paketista löytyisi jotain mistä nimenomaan on kertonut ettei pidä.

Tälläisen paketin siis tänään sain, lanka on Novitan Puro Batikia (jäi nuo vyötteet väärään asentoon).Toivottelen kaikille blogini lukijoille HAUSKAA VAPPUA!

Huiviarvontaan voi vielä osallistua huomiseen klo 12 saakka. Huomenna iltapäivällä arvon voittajan.

5 kommenttia:

 1. Voi kurjuus, mua niin harmittaa toisten mielipaha vaikka tarkoitus on toista ilahduttaa. Parillesi suosittelen nyt minäkin ajatuksen kanssa lukemista, jottei viimeinen paketti mene metsään.

  Hauskaa vappua sinulle myös, vähän mua harmittaa tuo siun huiviarvonta, se on jäänyt kyllä ihan huomaamatta, tosin olen ollut koneen ääressä tosi vähän.

  VastaaPoista
 2. Siksipä minä en uskallakaan ilmoittautua mihinkään vaihtohommeleihin, ettei menisi pieleen. Yhden kerran osallistuin, joskus silloin vuodatuksen blogin aloittamisen jälkeen kohta. Oli joku lankavaihto ja siinä jäin kyllä saamieni akryylilankojen kanssa pahasti miinukselle. Silloin ajattelin ettei koskaan enää.

  VastaaPoista
 3. Voi harmi :(. Onneksi minimaalinen osa on niitä epäonnistuneita.
  Ja, minä, kun yritän muistuttaa siitä, että lukekaa parin tiedot.

  Harmittaa kyllä.

  VastaaPoista
 4. Kirja näyttää kyllä mielenkiintoiselta! Ehdotukseni on, että laitat itsellesi sopimattoman materiaalin kiertoon ja tuuletat pahan mielen pois raikkaaseen kevättuuleen. Ehkäpä onnesi kääntyisi?

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti parisi lukee ilmoittautumislomakkeesi huolella ennen viimeisen paketin lähettämistä. Minä osallistun nyt Sny-kierrokselle toista kertaa. Edellisestä kierroksesta on jo pari vuotta aikaa, sillä se oli minulle silloin pettymys; parini ei lähettänyt kahta viimeistä pakettia :( Onneksi minulla on ollut nyt parempi kierros. Joten jos sinä uskaltaudut mukaan Sny:hyn vielä joskus uudestaan, niin toivottavasti on parempi pari.

  VastaaPoista