lauantai 12. huhtikuuta 2014

Ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä

Sain hauskan haasteen TsiSannalta.Tässä haasteessa on siis tarkoitus kertoa niistä töistä, joista ei tullut oikein sitä mitä piti.  Olen laiska näihin haasteisiin osallistumaan, mutta tähän innostuin heti..

Aluksi vaan ajattelin, ettei minulta mitään epäonnistunutta löydy esiteltäväksi. Ei niin ettei niitä epäonnistumisia olisi tullut, mutta yleensä ne on päätyneet takaisin kerälle tai roskiin. Muistin sitten, että onhan kaapissa yksi huovutetun laukun tekele, joka meni totaalisesti pieleen. On tuolla odotellut "jatkojalostamista" patalapuiksi tms. kun on sentään ihan hyvää huopaa.


Huovuttaminen ei kuulu vahvuuksiini ja tässä kyllä meni kaikki mahdollinen pieleen. Sileä neule ja konttineule huopui suhteessa ihan eritavoin ja mittasuhteista tuli ihan mitä sattuu. Lisäksi tuo kaitale mistä piti tulla laukkuun hihna ja samalla sivut ja pohja huopui laidoiltaan niin rullalle, etttei sitä pystynyt enää mitenkään ompelemaan kiinni mihinkään. Ehkäpä nämä kappaleet saa uuden elämän jonakin päivänä jossakin ihan toisessa muodossa kuin laukkuna...

Haastan edelleen seuraavat blogit kertomaan epäonnistuneista tekeleistään:

Kästyöimmeisen tekeleet
Anne-Marin tekeleet
Mammutin puikot
Lankahulluus
Mun Sun Meitin

2 kommenttia:

  1. Kiitokset haasteesta!
    Mulla olis oikein, oikein paha moka, mutta en sitä voi kertoa julkisesti, ennenkuin uskallan tunnustaa läheiselle... Ehkä jotain muuta muistan jossain vaiheessa.

    VastaaPoista