tiistai 8. huhtikuuta 2014

Aurinkomatto

Makuuhuoneemme kaipasi uutta, pientä mattoa, joten ostin trikookudetta ja laitoin koukun töihin. Aikamoista vääntämistä tämä oli, mutta nopeasti tuli valmista. Tosin sen jälkeen jäi matto odottelemaan viimeistelyä kunnes vihdoin tänään päätin, että maton on aika päästä käyttöön ja lattialle.

Kuvat kävin ottamassa terassilla ihanassa keväisessä auringonpaisteessa. Ihanaa kun riittää valoa kuvailla vielä näin illallakin! Meillä ei kyllä kevään etenemistä juurikaan muusta huomaa kuin valon lisääntymisestä. Lunta on vielä ihan riittävästi ja öisin pakkanen paukkuu liki 20 asteessa. Ehkä nuo kinokset juhannukseen mennessä sulaa,  toivotaan ainakin niin...


Malli: oma, halkaisija n. 90 cm
Lanka: Trikookude
Koukku: 10 mm bambuinen
Langanmenekki: 2025 g

6 kommenttia:

 1. Ihana, pirteän kaunis matto :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värinen matto, sopisi täydellisesti meidänkin kodin väreihin! ;)

  VastaaPoista
 3. Aurinkoinen on mattosi. Sopii näihin päiviin.

  VastaaPoista
 4. Ihana väriläiskä tähän keväiseen harmauteen. Ihanaa että jo valoisuus on lisääntynyt huimasti, mutta kyllä mie niin odotan, että luonto vihdoin puhkeaa kukkaan.

  VastaaPoista
 5. Kyllä onkin oikein väriterapiamatto! Oranssi on niin ihanan pirteä, voimakas ja elinvoimainen väri, jotta päivä alkaa hyvin kun katse osuu ensinnä herätessä tällaiseen mattoon. Ihana.

  VastaaPoista