perjantai 4. huhtikuuta 2014

Bongauspalkinto

Onnistuin olemaan Osakaisen blogissa oikealla hetkellä paikalla ja tänään löytyi pakettikortti postilaatikosta. Oltiinkin juuri sopivasti menossa kirkonkylälle kauppaan niin sain paketin postista napattua mukaani.

Mukava lankakasa, joista pari puuvillakerää huuteli minulle jo miksi haluaisivat isona. Vaaleanpunaisesta pörrökimallelangasta tulisi jotain ihanaa jollekin pikkuprinsessalle - kun vain olisi joku pikkuprinsessa lähipiirissä. Mutta jätetäänpä odottamaan - eiköhän jossakin vaiheessa sellainenkin tilanne ilmaannu.


Pääsiäisruohopussi meinasi jäädä laatikosta huomaamatta - onneksi miehellä oli tarkemmat silmät. Itse taisin olla liikaa lankojen lumoissa... Mietinkin tässä yhtenä päivänä jos tänä vuonna kasvattaisi pitkästä aikaa ruohoa pääsiäiseksi, joten kiva että sain siemeniä. En olisi kuitenkaan niitä itse muistanut ostaa. Tytärkin (17 v) ilmoittautui heti haluavansa kylvöpuuhiin, joten eiköhän tässä viikonlopun aikana laitella ruohoa kasvamaan.

Kiitokset Osakainen perjantain piristyksestä!

3 kommenttia:

  1. Ihana palkinto, oikea keväinen piristyspaketti. Onnittelut :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Oon jo jonkin aikaa selaillu sun blogia silloin tällöin ja tahdon kiittää antamastasi inspiraatiosta ja ohjeista! Innostuin perustamaan itellenikin "käsityöblogin", ja olis mukavaa jos vilkaisisit jospa vaikka tykkäisit mun blogista yhtä paljon kun mä sun!♥ http://silmukoitua.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Hyvä, että oikea paketti löysi oikeaan osoitteeseen. Laitoin samalla keikalla kaksi pakettia postiin ja pelästyin kotona, että meniköhän ne oikein.

    VastaaPoista