perjantai 27. kesäkuuta 2014

Noppasukat

Tour-de-Sock-kisan kolmosparin ohje tuli juhannusaattoaamuna neljän aikaan ja alkuillasta oli minulla sukat valmiina. Näissä olisi voinut askarrella paperiset kaavionopat ja arpoa kuviot niillä, mutta jotenkin ei askartelu jaksanut innostaa aamuneljältä reilun parin tunnin yöunien jälkeen (tarkoitus oli kyllä nukkua ihan kunnon unet, mutta aina ei elämä mene niinkuin suunnittelee..) ja niinpä tyydyin arpomaan ohjeeseen valmiiksi tehdyistä noppariveistä omat kuvioni.

Kivat sukat tuli näistäkin ja tytär jo pyyteli näitä itselleen. Hänen käyttöönsä varmaan päätyvätkin - omissa sukkakoreissani on kyllä sen verran valinnanvaraa entuudestaankin. Eikä nuo väritkään ole ihan minun värejäni, mielessä on pyörinyt ajatus jos tekisin itselleni oman parin toisen värisenä. Sitten voisi askarrella ne nopatkin.

Kirjoneule ei ole koskaan ollut ominta alaani, joten yllättävästi sijoituin tällä etapilla toiseksi. Se ei kyllä ollut yllätys ollenkaan, että PäiviH oli saanut omat sukkansa valmiiksi jo useampi tunti aiemmin.Malli: Roll the bones
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2 mm hiilikuituiset sukkikset
Langanmenekki: 78 g

3 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä mahtavan näköinen malli - ja sinä olit hurjan nopsanäppinen.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kirjoneuletta. Minä en edelleenkään uskalla edes yrittää ;)

    VastaaPoista
  3. Kauniit on! Ja aivan ihanat nuo aiemman postauksen lapaset, tulee ihan lapsuus mieleen :)

    VastaaPoista