torstai 22. syyskuuta 2016

Eliina (arvonta)

Vielä on valmistuneista huiveista esittelemättä tämä yksi, jonka tein itsekehräämästäni langasta. Jo tuota lankaa kehrätessä päätin, että siitä tulee jonkinlainen huivi. Mallia jouduin etsiskelmään jonkin aikaa. Halusin huivista suhteellisen yksinkertaisen, sellaisen missä käsinkehrätyn langan luonne pääsisi esille. Halusin kuitenkin huivissa olevan hiukan pitsiäkin. Tämän mallin nähtyäni ei tarvinnut enää etsiä - olihan sillä niin osuva nimikin. Blissini nimesin Elinaksi, joten tottakai sillä kehrätystä langasta täytyi tehdä Eliina-huivi.Huiviin tehtiin ensin sileä osuus, jota rytmittävät reikäkerrokset. Reunassa on sitten kaunis pitsikuvio. Kiva oli tätä huivi kutoa. Ja jälleen kerran pingotus yllätti siinä miten huivin koko kasvoi hurjasti. Leveyttä huivilla on reilut 2 metriä ja korkeutta noin metri. Lanka on BFL/silkkisekoitetta, joten pehmeäkin huivi on.

Malli: Eliina Shawl
Lanka: itsekehrätty Scottish Fribres BFL/Silk
Puikot: 4 mm kulmikkaat Knittarin pyöröt
Langanmenekki: 148 g

Lankaa kehrätessäni päätin sen lisäksi, että teen siitä huivin myös sen että tulen huivin arpomaan blogissani. Joten jos haluaisit huivin omaksesi (tai vaikka lahjaksi jollekin) jätä tähän postaukseen kommentti niin olet mukana arvonnassa. Suoritan arvonnan kahden viikon päästä 6.10. Jätäthän kommenttiin jonkin yhteystiedon (blogiosoite, sähköposti), jonne voin arpaonnen osuessa kohdalle ilmoitella.22 kommenttia:

 1. Aivan mahtavan upea huivi!
  Tottakait arvontaan mukaan.

  VastaaPoista
 2. Wau! Upea huivi.Osallistun arvontaan ��
  sonja.ohman12@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Todella upea huivi.Haluan mukaan arvontaan.
  marittalaine5@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Aivan mahdottoman upea huivi! Arvonnassa mukana:-)

  VastaaPoista
 5. Onpas todella upea huivi! Ihan pakko olla mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 6. Olen haaveillut pitkään omasta huivista. En ole saanut itse vain aikaiseksi aloittaa, tuntuu niin vaikealta.
  Joten, toivotaan onnen suosivan.
  sanna.pietinen@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ei kai näin kaunista huivia voi arpoa. :O Ja vielä itse tehdyistä langoista. Aivan uskomatonta. Jos nyt arpaonni osuisi kohdalle, niin sähköposti löytyy "eteenpäin kerien" -blogin tiedoista.

  VastaaPoista
 8. Oijoi miten kaunis huivi ja vielä itsekehrätystä langasta! Juhlahuivina raaskisin pitää on tuo niin upea. Värikin minun mieleen. Arvonnassa mukana ja sukkaneuleet tuossa vieressä...jouluun ei ole enää pitkä aika. Oikein mukavata syksyn jatkoa sinulle. nina40fi@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Niin kaunis huivi, tuohon olisi ihana itse kääriytyä. Arvontaan mukaan.
  sudemi@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Ihana huivi, olet kyllä taitava! <3 Mukana arvonnassa ehdottomasti.
  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Uskomattoman upea huivi, niin kaunis! Ehdottomasti mukana arvonnassa. Marietta.suvipiha@gmail.com (ensimmäiseen kommenttiin tuli sp-osoite väärin ;)

  VastaaPoista
 12. Kaunis huivi ja koska tyttäreni nimi on Elina, niin tähän on ihan pakko osallistua :)

  VastaaPoista
 13. Oi, miten upea huivi!
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana huivi ja mielellään arvonnassa mukana. On jo vuosia siitä, kun olen viimeksi voittanut mitään. Pidän siis peukkuja:) Anne-Marie (anne-marie.laine@huhtamaki.com)

  VastaaPoista
 15. Upea huivi ja vielä omasta langasta. Tietenkin mukana, vaikka en yleensä voita mitään. Olisi ihana yllätys äitini joulupaketissa. nyman.merja@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Ihana huivi, tietysti mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 17. Arvontaan mukaan,huivi sopis just morsiammelle .Poikani menee naimisiin talvella ja huivi lämmittäis miniäni hartioita.
  tyttiklemetti@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Todella kaunis huivi ja vielä itse kehrätystä. Aivan ihana!
  mustankissantytar@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Upea, upea, upea! Ja vielä itsekehrätystä langasta, ihan mieletöntä.
  Mä olin unohtanut tämän huivimallin, jonka olin nimen takia laittanut jemmaan. Postausta lukiessani ajattelin, että tää täytyy kaivella esille ja neuloa anopille, hän kun sattuu olemaan Eliina kahdella iillä. Jospa sattuiskin nyt tuuri kohdilleen, niin voisinkin alkaa neuloa huivia omalle äidilleni.

  VastaaPoista
 20. Johan on kaunis huivi. Vieläpä itsekehrätystä langasta neulottu. Upea. Kelpaisi tällaiselle vilukissalle.

  VastaaPoista