tiistai 17. tammikuuta 2017

Kukkia sukissa

Nämä kukilla koristellut pitkät kirjoneulesukat, Anelmaiset, ovat olleet suosittuja jo jonkinaikaa. Itse en ole niitä innostunut tekemään; ihaillut kyllä ja jopa suunnitellut tekeväni, mutta aina se on jäänyt.Nyt sain tilaustyöpyynnön tuollaisista sukista, joten oli aika tarttua puikkoihin. Värit on tilaajan valitsemat, muuten sain vapaat kädet. Aika pitkälti seurailin Novitan Sukkalehden ohjetta. Varsista tein tilaajan pyynnöstä hiukan pitemmät ja muutamia muitakin pieniä muutoksia kuvioon tein. Nauhoille tein reikärivin, mutta nauhan hankkiminen jäi tilaajalle.

Malli: Anelman kukkasukat  (Novitan Sukkalehti)
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm ruusupuiset sukkikset
Langanmenekki: 284 g

Näistä tuli varsin ihanat mielestäni ja tilaajakin tykkäsi. Voisin tehdä itsellenikin, mutta en oikein osaa käyttää pitkiä villasukkia.

4 kommenttia:

 1. Oon ihaillut Anelmaisia, mutta en ole vielä tehnyt yhtiäkään - on niin monta juttua taas kesken. Mutta on nuo niin kauniit! Kukat kruunaa nuo kauniit sukat! :) Ja ihanat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tehdä. Sen lisäksi, että nämä on kauniit, niin näitä oli tosi kiva kutoa, kun kuviot ja värit vaihtuivat koko ajan.

   Poista
 2. Nuo ovat kyllä kauniit! Itse en ole niin romanttinen, että tykkäisin tuollaisia sukkia pitää, mutta toivotaan että jollekin joskus saan tehdä. Olisi kiva kokeilla.

  VastaaPoista