keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Hullua twistailua

Tämän vuotinen sukkahullutus pyörähti käyntiin maaliskuun alussa karsintakierroksella. Ohje oli monelle pettymys ja karsikin varmasti kisan osallistujia aika tehokkaasti, kun osa taisi jättää sukat tekemättä joko niiden työläyden tai ulkonäön takia.Itsekään en ensinäkemältä mallista kauheasti innostunut eikä innostus syttynyt sukkia tehdessäkään. Mallineule vetää sukan kieroon ja vaikka sen voi jalassa oikaista, en usko että pitkään pysyy suorassa. Lisäksi kun samoja ristikkäisiä silmukoita tehtiin koko sukan matkalta oli se aikamoisen puuduttavaa ja aika hidastakin.

Malli: Twisted Madness
Lanka: Crelando Anika
Puikot: 2,25 mm Knit Pro Zing - sukkikset
Langanmenekki: 82 g

Valitsin sukkiin ihan väärän langan - mielestäni tuollainen harva raidoitus ei oikein näissä sukissa toiminut. Mietinkin langanvaihtoa ja uudelleen aloitusta ekaa sukkaa tehdessä, mutta en sitten jaksanut aloittaa alusta. Lisäksi toisesta sukasta tuli hiukan eri sävyinen, kun lankakeräni eivät olleetkaan samaa värjäyserää.Mutta sukat sain tehtyä ja kisapaikan lunastettua. Tänäkin vuonna kisaan nopeimmassa joukkueessa. Ensimmäinen varsinainen kilpailukierros pyörähti käyntiin maanantaiaamuna ja ne sukatkin on minulla jo valmiina. Mutta niistä enemmän sitten, kun saan niistä kelvolliset kuvat otettua.

1 kommentti:

  1. Minusta nämä taas on tosi kauniit sukat, tykkään kovasti väreistä sekä sukan hieman kierosta mallista. Kauniit sukat.

    VastaaPoista