tiistai 17. maaliskuuta 2009

Lankainventaario ja ohjat hevoselle


Minua pyydettiin tänään kutomaan harmaa-pinkki-raidalliset sukat. Niinpä jouduin kaivelemaan lankavarastojani ja toteamaan, ettei pinkkiä lankaa löydy. Siis se siirtyi ostoslistalle. Kun kerran jouduin varastoja tonkimaan, päätinpä sitten punnita miten paljon sitä lankaa oikein löytykään. Ja yli 16 kiloa onnistuin esille kaivamaan - eihän sitä tiedä missä vielä jotain lymyää.

Tässä lankalaatikkoni sisältö. Tosin eihän ne kaikki langat tuohon laatikkoon mahdu ja sitten niitä löytyi lisää vähän sieltä ja täältä...


Iltapäivällä sain tarmokkuuskohtauksen ja ompelin vetoketjun miehen neuletakkiin kiinni. Vielä pitäisi ottaa kuvat siitä (siihen hommaan tarvitsen sitten uuden tarmokkuuskohtauksen). Kovasti on takki mieluinen miehelle. Itsekin olen tyytyväinen paitsi huppu ei oikein istu päähän, mutta harvemmin kai sitä tulee käytettyäkään.

Ja kun ompelukone oli kerran esillä tytön tullessa koulusta sain hänetkin innostettua ompelemaan uudelle keppihevoselleen suitset. Itse on ommellut kepparin avustuksellani ja nauhat suitsia varten ovat odotelleet jo ties kuinka kauan. Päädyin sitten vielä kutomaan i-cordina tämmöisen matosen:


Siitä tuli hevoselle ohjat ja toisen matosen jouduin vielä tekemään riimunnaruksi. Sillä aikaa tytär letitti uuden heppansa harjan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti