lauantai 23. helmikuuta 2013

Poncho

Jo pitemmän aikaa olen miettinyt, että olisi kiva tehdä jonkinlainen poncho itselleni. Se on vaan jäänyt suunnitelman asteelle, mutta nyt vihdoin ja viimein päätin ajatuksen toteuttaa. Etsiskelin mielestä mallia netin syövereistä, mutta enpä vaan sellaista löytänyt joka olisi täysin "kolahtanut" Kaikista lähimpänä oli Rippling Colors Poncho Ravelrystä, Täysin tuollaisenaan ei sekään miellyttänyt, joten kuvasta jäi idea päähän ja lähdin kokeilemaan mitä puikoilta syntyisi. Tälläinen oli sitten lopputulos:


Aloitin ponchon kauluksesta ja kudoin niin pitkälle kuin kolme kerää Nostalgiaa riitti.
Sattumalta löysin lankalaatikosta kerän samanväristä violettia seiskaveikka mitä Nostalgiassa oli yhtenä säikeenä. Punaista ja oranssia sai sitten kaupasta. Joten raidoitin alaosan Nostalgian väreillä.  

Lopputulokseen olen todella tyytyväinen: mukava päällä, juuri oikean pituinen ja värit ovat ihanat. Uskon, että tätä tulee käytettyä kunhan kevätaurinko alkaa vielä vähän enemmän lämmittää.

Malli: oma
Lanka: Novita 7 veljestä Nostalgia ja 7 veljestä
Puikot: 4,5 mm kulmikkaat Knittarin pyöröt
Langanmenekki: 655 g

5 kommenttia:

 1. Kiva ja kaunis poncho, kelpais mullekin.

  VastaaPoista
 2. Ihanan ja lämpimän näköinen poncho :)

  VastaaPoista
 3. Hieno, kauniit värit ja mukavan mallinen.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköinen. Olen tässä haeskellut ponchon mallia ja tällasen vois vaikka tehdäkin. Onko sulla ohjetta tähän antaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ohjetta tähän ei löydy. Ponchon malli kehittyi ihan siinä tehdessä, mitään muistiinpanoja en edes tehnyt.

   Poista