perjantai 17. toukokuuta 2013

Tuplasti salaista postia

Tänään nappasimme päivän postin laatikosta lähtiessämme kirkonkylälle kauppaan. Postin joukossa oli pakettikortti, lähettäjänä sny-enkeli. Kun menin pakettia postiin hakemaan kyseli tuttu postintäti odotanko toistakin pakettia - muisteli nähneensä nimelläni pakettikortin maanantaina jaettavien pinossa. Ja todellakin sieltä löytyi myös toinen salainen lähetys. Olipa kiva yllätys! Lisäksi kävin myös hakemassa Matkahuollon toimittaman Novitan lankapaketin, joten avattavaa riitti kotiin päästyä.

Kannoin paketin terassille ihanaan auringonpaisteeseen ja siellä availin tyttären ja miehen seuratessa vieressä.

 

Ensin avasin kuvassa alempana näkyvän paketin, joka tuli sny-enkeliltä. Sieltä löytyi tälläiset ihanuudet:


Kolme vyyhtiä kauniita, sinisen sävyisiä puuvillalankoja, Tammerkoski-teetä ja lakritsipiippu. Teetä tuossa jo äsken maisteltiin: tosi hyvä marjainen maku. Suuret kiitokset Sny-enkeliltä tästä kivasta paketista!

Toinen paketti oli sitten varsinainen toukokuun paketti, jonka lähetti minulle alkuperäiselle parilleni paketteja lähettänyt Anne-Helena blogista Maalaiselämää. Alkuperäinen parini pudotettiin leikistä pois raportoimattomien pakettien takia, hän oli miisku blogista Villihelmi.
Tästä paketista paljastui kolme kerää seiska veikkaa (ihanat värit!), rooibos-teetä (tämä kuuluu lemppareihini), lautasliinoja, suklaalevy ja kaunis kortti. Suuret kiitokset myös sinulle Anne-Helena!

Loppujen lopuksi tämä sny-kierros sai iloisen lopun. Itse lähettelin paketteja -H-:lle blogista Kootut tekeleet.

Tänään on meillä täällä pohjoisessakin ollut ihan kesäisen lämmintä, vaikka luonnossa ei vielä juuri vihreää näy ja luntakin on vielä hiukkasen isoimpien kasojen jäljiltä.

1 kommentti:

  1. Todella ihania paketteja olet saanut kaikesta huolimatta!

    Oikein aurinkoista kesää!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.