torstai 9. toukokuuta 2013

Keväisiä kukkia

Tämän laukun kukat vilahtivat jo kuukausi sitten yhdessä postauksessa. Tosiasiassa tämä laukku on virkatuilta osiltaan ollut valmiina varmaan ainakin parisen viikkoa odotellen vuorin ompelemista. Jostakin kumman syystä minulle on nykyisin miltei ylivoimaista kaivaa ompelukone esille. Kun lapset olivat pieniä ompelin heille paljonkin vaatteita, mutta nyt ei ompeleminen oikein ota sujuakseen.

Eilen illansuussa vihdoin päätin tarttua työhän ja vuorittaa laukun. Sopivasti homma valmistui juuri ennen USA-Suomi peliä, vaikka jossakin välissä olin varma, etten ennätä ja joudun jatkamaan tänään. Nyt jäikin tälle päivälle vain laukun kuvaaminen mukavassa kevätsäässä. (Tosin nyt taivas vetäytyy jo pilveen ja taitaa tulla se sääennusteen povaama vesisade sittenkin.) Pikkuisen on meillä vielä luntakin jäljellä niinkuin kuvista näkyy.Malli: oma (kukkaneliöihin malli täältä)
Lanka: Novita Miami
Koukku: 4 mm bambuinen
Langanmenekki: 235 g

10 kommenttia:

 1. Kaunis keväinen laukku, värit kivat:)

  VastaaPoista
 2. On kyllä ihanan keväinen laukku, niin pirteä :)

  VastaaPoista
 3. Tosi tosi tosi ihana tuli laukusta!!! Minäki haluan tuollaisen!!!!

  VastaaPoista
 4. onpa ihana ja pirtsakka laukku.

  VastaaPoista
 5. Suloinen kesälaukku! Mulla on toi ihan sama, että mielelläni kyllä kudon ja virkkaan, mutta ompelukoneen kaivaminen esiin on vaikeata. Mulla kans tosi pitkään odotti palmikkoneuletyynynpäälliset, että sain niihin taakse ommeltua kankaan.

  VastaaPoista
 6. Ihanan raikas ja pirteä laukku! Blogisurffaukseni myötä löysin blogisi ja liityin samantien lukijaksi. Minäkin tunnistan niin hyvin tuon tunteen, että ompelukoneen esille ottaminen on miltei ylivoimaista. Joitakin vuosia sitten tilanne oli aivan toinen...

  VastaaPoista
 7. Sain eilen pakettisi ja ilmoituksen kuka olet. Bloggailen tänään vielä tarkemmin paketista, mutta tulin jo nyt tänne kiittämään mukavasta keväästä ihanien yllätysten parissa.
  Kiitoksia oikein paljon SNYni!

  VastaaPoista
 8. Tämä laukku on aivan täydellisen ihana kesälaukku, tulee hyvälle mielelle kun näkee tämän. Pitäisi itsellekin virkata joku tällainen piristys, tosin itse en ompele mitään eli vuoritus täytyy teettää jossain muualla.
  Kivoja juttuja sinulla täällä!

  VastaaPoista