tiistai 7. toukokuuta 2013

Enkelipostia

Tänään löytyi postilaatikosta ylläripostia. Kuoren nähtyäni arvelin sen sisältävän jotain miehen huutonet-ostoksia (tunnukset on minun, niin tulevat nimelläni), mutta ilokseni huomasin lähettäjäksi Sny Enkelipostia.

Kuoresta paljasatui Pirkanmaan Kotityön neuleohjekuvasto, tervasaippua ja kaunis kortti. Kiitos Salainen Enkelini - onnistuit ilahduttamaan kovasti!


Kuvastoa jo selailin ja siellä oli monta mallia, jotka heti "kolahtivat". Sinivuokkokortti toi mieleen 9 luokan luokkaretken Ahvenanmaalle kuinka silloin ihasteltiin siellä sinivuokkoja. Saippua tuoksuu muovin läpikin ihanasti tervalta - tänään on meillä saunailta, joten taidankin testata saippuan illalla ja pestä viimeisetkin pahan mielen rippeet pois. Vaikka kyllä tämän paketin avaaminen sai jo niin hyville mielin, ettei saippuallle taida jäädä muuta tehtävää kuin "normaali" puhdistus.

Olen nyt neljältä kertaa mukana Salaisessa Neuleystävässä ja kolmella ekalla kierroksella on minulle sattunut hyvät parit. Mieluisia paketteja olen saanut monia ja niiden muisteleminen on omalta osaltaan lievittänyt tämän kierroksen tuomaa pettymystä. Eipä tästä mitään kammoa jää, todennäköisesti tulen jossakin vaiheessa uudelleenkin taas osallistumaan. Minua ei pelota näissä leikeissä miinukselle jääminen, pääasia että tuntisin että ystäväni on halunnut oikeasti minua ilahduttaa. Ja ymmärrän sen, ettei aina voi onnistua menemään täysin nappiin, kun lähetetään paketteja tuntemattomalle eikä osaa kaikkea sieltä "rivien välistä" tulkita.

Nyt taidan poistua koneen äärestä kävelylle miehen kanssa, sitten saunaan ja saunan jälkeen katsomaan neuleen kerä Venäjä-USA ottelua.

3 kommenttia:

  1. No nyt on osunut piristävä paketti ihan oikeaan osoitteeseen. Oulu-saippua sai minutkin hymyilemään. Kiitos arvontaan otosta, vaikka aikataulun rajoissa en sitä kommentoinut. ELämä on välillä kovin kiireistä ja kaikkiin mukaviin blogeihin ei aina vaan ehdi tulla piipahtamaan niin usein kuin haluaisi.

    VastaaPoista
  2. Todella piristävän paketin sny-enkeli sinulle lähetti.

    VastaaPoista