torstai 23. toukokuuta 2013

Ruskan värejä kevään vihreän keskellä

Tämä takki on odottanut kuvausta jo monen monta päivää - jäänyt kuvaus muiden tärkeämpien puuhien jalkoihin. Nyt illan auringossa päätin vihdoin käskeä miehen napata muutama kuva.

Tuo kirjava lanka on marinoitunut lankalaatikossani jo hyvän aikaa; koko ajan se on ilmoittanut haluavansa jonkinlaiseeksi neuleeksi minulle, mutta kun sitä oli vain 500 g tiesin, ettei se yksin riittäisi. Sitten tajusin, että laatikossa marinoituu myös 5 kerää Teeteen Primaveraa, joka oli miltei saman paksuista ja värikin sopi kivasti tuohon kirjavaan.

Takki on tehty yläosastaan February Lady Sweaterin ohjeella; alaosan kainaloista eteenpäin tein sitten ihan omasta päästä. Hiukan tein vyötärön kohdalle muotoilua. 


Malli: February Lady Sweater + oma sovellus
Lanka: Austermann Bambou Soft Color + Teetee Primavera
Puikot: 4,5 mm kulmikkaat Knittarin pyöröt
Langanmenekki: 580 g molempia yhteensäKäsitöiden tekeminen on ollut viime päivinä hiukkasen vähemmällä ja aikaa on tullut vietettyä paljon ulkona.  Meillä täällä pohjoisessakin on lämpöä riittänyt ihan kesäisissä lukemissa ja siitä on nautittu täysillä. Luonto heräilee ja viimeisen parin päivän aikana on vihreää ilmestynyt ympäristöön kovalla vauhdilla. Olen myös pessyt talvivaatteita (ja muutakin pyykkiä) ja mikä nautinto onkaan kun saa levitellä pyykit ulos kuivumaan! Miehen kanssa on tehty muutama tälläinen "taideteos" pihapiiriin - käsityötähän se on tämäkin:


3 kommenttia:

  1. Kaunis niin maanläheinen väriltään oleva villatakki:)

    VastaaPoista
  2. Kauniit värit on villatakissa,kyllä ne sopii kesäänkin,viileissä ilmoissa :) Ja kiva on tuo pihan taideteoskin,käsityötähän se,jos mikä :)

    VastaaPoista
  3. Paljon kaunista olet taas saanut aikaiseksi, niin puikoilla kuin pihamaalla. Takki on kauniin värinen.

    VastaaPoista