torstai 30. toukokuuta 2013

Terveisiä tiskirättitehtaalta

Lankalaatikosta löytyi parin sadan gramman kerä vyötteetöntä puuvillalankaa, josta halusin päästä eroon. Kudoin sitten koko kerän tiskiräteiksi. Tälläinen kasa syntyi:

Malli: oma (mallineuleet kirjasta Kauneimmat neulemallit)
Lanka: tuntematon puuvillalanka
Puikot: 3 mm Knittarin pyöröt
Langanmenekki: kaikkiin yhteensä 194 g

Tällä kertaa en käyttänyt mitään valmiita malleja, vaan valitsin muutaman mallineuleen kirjasta Kauneimmat neulemallit. Kaksi rättiä tein ekalla mallilla - näissä on erilaiset silmukkamäärät, joten hiukan eri kokoiset.Seuraavaa mallia kokeilin 4 rätin verran:


Viimeisistä kolmas jäi vähän "keskoseksi", kun lanka loppui. Tämä malli sopiikin mielestäni hyvin tiskirätteihin, sillä on samanlainen molemmin puolin.


Nyt odottelen kesäkuun alkua ja Kesäyön Hullutuksen alkamista. Ilmoittauduin taas mukaan ja hiukan tein jo aloituksista listaakin, mutta vielä jäi muutamalle päivälle aloitus mietittäväksi. Nykyinen sää ei kyllä paljoa innosta kutomaan, kun kädet hikoaa jo muutenkin. Varjolämpötila on tänään meillä ollut ainakin 27 astetta. Toivottavasti ei nyt pidä koko kesän lämpimiä, vaan jäisi jotain "oikeaan" kesäänkin. 

1 kommentti:

  1. Minuakin vähän houkutti kyh, mutta sitten järki voitti. Vaikka ensi viikon jälkeen on periaatteessa paljonkin aikaa, niin tosiasiassa tekemistä riittää. Vielä olisi yksi tenttikin. Ja sitten pitäisi suunnitella syksyn ekaa tenttiä.

    VastaaPoista