keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Viimeinen SNY-paketti

Niinpä vaan en joutunutkaan odottelemaan perjantaihin asti jännityksessä. Mies halusi lähteä käväisemään veljensä luona kirkonkylällä ja minä tietysti lämpimästi kannatin ajatusta.

Sain postista käsiini samanlaisen mustan kenkälaatikon kuin edellinenkin paketti. Kyljessä oli jo kauniisti joulutoivotukset:


Ja laatikon avattuani paljastui mitä ihanin sisältö:


Lankana vironvillaa todella kauniissa punaisen sävyissä (kuva ei todellakaan tee oikeutta värille), kynttiläalusta + tuikkuja, 2 jyväpussia, 2 heijastinta, joulusuklaata (ehkäpä tämä säästyy jouluksi), sukkaohjevihkonen (selailin jo ja kivan näköisiä ohjeita on) ja kiva kuusenpallonmuotoinen kortti.


Jyväpusseja katsottiin vähän ihmeissämme miehen kanssa. Yhden omistan ja se on ollut ahkerassa päivittäisessä käytössä ja varmaan sen ansiosta on niskani/hartiani pysyneet edes jonkinmoisessa kunnossa runsaasta kutomisesta huolimatta. Mies on kateellisena katsonut vierestä ja kaivannut omillekin hartioilleen lämmikettä. Suunnitelmissa oli ommella toinen pussukka kunhan joulukiireet helpottavat. Eipä sitten tarvitsekaan - nyt riittää lämpöä molemmille!


Kynttilälautasta missä polttaa pöytäkynttilöitä olen myös kaipaillut, sellainen sievä ja passelin kokoinen on meiltä puuttunut jo monta vuotta. Ei puutu enää - tämä on todella kaunis.
Heijastimia tarvitaan aina. Tuo pöllöheijastin on niin suloinen - uskallanhankohan panna roikkumaan mihinkään etten vaan hukkaa...

Piristävä ja mieluinen paketti oli tämäkin niinkuin aikaisemmatkin. Kiitos SNY! Edellisten pakettien langoillekin on jo kovasti suunnitelmia, mutta tilaustöiden ja lahjaneuleiden keskellä en ole päässyt vielä niihin käsiksi. Ekaksi taitaa puikoille päätyä taikapallon langat; ne on kovasti huudelleet haluavansa lapasiksi.

Tässä paketissa siis paljastui myös ystävän henkilöllisyys ja minulle on paketteja lähetellyt Ceraci. Täytyy tunnustaa, että arvasin taikapallo lähetyksen jälkeen kuka ystäväni on. Paketin lähetyspaikkakunta sai laskemaan yksplusyksi ja sitten kun pikkuisen tein salapoliisityötä sain varmistuksia. Ceraci on siis minun veljentyttöni - hauska sattuma että sain hänet parikseni.

Itse lähettelin paketteja Tuikulle. Harmi, että tämäkin kierros hurahti taas niin tavattoman nopeasti. Vähän olin kyllä ajatellut, että tämä jää viimeiseksi kierroksekseni tässä leikissä toistaiseksi, mutta katsotaan nyt maltanko kevään kierrokseslta pois pysyä...

5 kommenttia:

 1. Kiva, että sait haettua jo kuitenkin tänään pakettisi. Hyvä, että löytyy jyväpussillekin käyttöä. Minullakin on harva se ilta jyväpussi harteilla kun tuossa sohvannurkassa istun.

  Vähän epäilinkin, että saattaisit arvata lähettäjän. Taikapallon kun jouduin lähettämään tuosta lähipostiautomaatista, jos koulupaikkakunnalta olisin kaikki saanut lähetettyä, olisi ollut salapoliisintyö aavistuksen verran vaikeampaa. ;) Oli kyllä hauska yhteensattuma, hiukan hymyilytti kun sain yhteystietosi.

  Valkoista joulua sinulle ja perheellesi! Täällä meillä ei taida siitä kovin valkoista tulla, mutta eiköhän sitä tunnelmaan pääse ilmankin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman taikapallon lähetyspaikkaa tuskin olisin osannut epäillä mitään.

   Jyväpussin jo eilen illalla testailin ja hyväksi havaitsin. Mies sai käyttöönsä sen minun vanhan...

   Poista
 2. Kyllä, kun kuulin, että ketkä oli pariksi toisensa saaneet. Niin kyllä tosiaan hauska yhteensattuma. Kuitenkin, kun olen itse tietämätön sukulaissuhteista osallistujien kesken, jos sitä ei ole erikseen mainittu :).

  Hieno paketti!

  VastaaPoista
 3. Ihanan paketin olet saanut! Minulla on tuota samaa punaista vironvillaa, en ole vielä siitä mitään tehnyt. En ole keksinyt "sitä oikeaa" ohjetta. Noita kun ei viitsi ihan mihin vaan tuhlata :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.