torstai 26. joulukuuta 2013

Joulukalenterisukat valmiina

Joulukalenterisukat on nyt kuvattuna vesisateisen tapaninpäivän pimeydessä. Kivat sukat tuli ja pituuttakin tuli reilusti, kun tein paksummasta langasta kuin alkuperäisessä ohjeessa.

Viimeinen raita sukkaan A piti tehdä lankavaraston hallitsevalla värillä. mutta kun en osannut sellaista suoralta kädeltä nimetä (enkä viitsinyt alkaa jouluaattona lankalaatikoita kippailemaan, että olisi voinut havaintoja tehdä) nappasin silmät ummessa jämälaatikosta keränlopun - sain tummanruskeaa. Resoreihin ja kantapäihin valitsin kirjavia lankoja, kun kerran kärjetkin tein kirjavasta.

Eka kerran tein tuollaiset jälkikäteen neulottavat kantapäät ja yllättävän hyvin jalkaan istuvat kantapäät syntyi. Minulla on ollut omat epäilykseni niitä kohtaan... Tosin ongelmitta ei eka kantapää syntynyt. Ohje oli hyvä ja selkeä, mutta jostain syystä sisälukutaitoni ei vaan toiminut enkä meinannut millään tajuta, että koko ajan luin ohjeesta jotain ihan muuta kuin siihen oli kirjoitettu. Sitten kun tajusi mitä siinä ohjeessa oikeasti sujui syntyi kantapäät vauhdilla eikä enää tarvinnut ihmetellä miksi kantapäästä on tulossa ihan oudon muotoinen...Malli: Jämälankajoulusukkakalenteri
Lanka: Novita Nalle (+ pari raitaa Novita Wool)
Puikot: bambuiset 3 mm sukkikset
Langanmenekki: 139 g

2 kommenttia:

  1. Hei, mukavaa Tapaninpäivää, onhan siulla railakkaan näköiset sukat...kyllä kelpaa niissa tepastella:)

    VastaaPoista
  2. On kyllä kieltämättä aika persoonallinen sukkapari. :)

    VastaaPoista