maanantai 18. tammikuuta 2016

Lumisotaa

Ravelryn Lankalaatikko ryhmässä käynnistyi tammikuun alkupuolella sukkakilpailu/sukkavaihto, jossa neulotaan annetulle parille sukat. Mikäli itse saa sukat postissa ennenkuin saa oman puikoilla olevan parinsa valmiiksi tulee lumipestyksi ja lähettää sukat lumipesijälle jatkettaviksi. Pisimpään lumipesulta säästynyt on sitten voittaja.

Samalla tämä on hyväntekeväisyystempaus ja osallistumismaksut lahjoitettiin Planille. Osallistumismaksua vastaan sai 5 fingering-vahvuiselle langalle suunniteltua ohjetta ja 2 sport-vahvuista ohjetta. Näistä sai sitten vapaasti valita millä ohjeella sukat neuloo.

Minulla valikoitui ohjeeksi Pirjo Braxin Syysviljaa ja nämä sukat tein veranolle. Ohjeet saatiin sähköpostiin perjantaina illansuussa ja laittelin sukat puikoille samantien. Sukat oli valmiina lauantai-iltana ja maanantai heitinkin sitten lumipallon matkaan. Tiistaina pallo osui kohteeseensa.


Malli: Syyviljaa
Lanka: Canon Dyes Charles Sock
Puikot: 2,25 mm Knit Pro Karbonz - sukkikset
Langanmenekki: 72 g

Olin varma, että tulen itsekin lumipestyksi jo tiistaina, mutta eipä vaan postilaatikosta löytynyt vielä silloin lumipalloa. Mutta keskiviikkona tuli lunta tupaan. Pallostani paljastui aivan ihanat sukat - kovasti toivoinkin juuri nämä saavani, kun näistä kuvan näin jo keskeneräisenä. Värit on aivan ihanat, sukat juuri sopivan kokoiset ja muutenkin ihanan tuntuiset jalassa. Näiden sukkien malli on Åsa, joka on minun sukkani saaneen veranon suunnittelema. Nämä sukat minulle neuloi JossuP.Vielä on lumisota kesken ja jännätään kuka jää viimeisenä pystyyn. Omalta osaltani se päättyi aika pikaisesti, mutta oli oikein kiva kokemus.

2 kommenttia: