tiistai 23. helmikuuta 2016

Tilaustöitä

Helmikuussa ei ole oikein neuleita valmistunut. Uusia olen kyllä aloitellut, joten keskeneräisiä löytyy. Ehkä niitä tässä sitten lähiaikoina pikkuhiljaa alkaa valmistuakin. Pari tilaustyötä on kuitenkin puikoilta tipahtanut.

Lapin lapaset tällä kertaa teini-ikäisen koossa.

Malli: oma/perinne
Lanka; Novita Nalle (+Maija)
Puikot: 3 mm bambuiset sukkikset
Langanmenekki: 79 g

Kahdet pitkävartiset miesten raitasukat. Näissä riittikin tikuteltavaa. Oikeastaan kolme sukkaa tuli ihan "helposti", mutta neljättä tehdessä alkoi homma maistua ihan puulta ja sen tekeminen tuntui kestävän ja kestävän. Eilen illalla kudoin sen sitten sisulla loppuun.

Malli: oma
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm Knittarin sukkikset
Langanmenekki: 443 g molempiin pareihin yhteensä

Värttinääkin olen hiukan pyöritellyt ja uusi rukkini saapui pari viikkoa sitten. Teen oman päivityksen kehruista jossakin vaiheessa myöhemmin.

4 kommenttia:

 1. Hei! En lakkaa ihastelemasta noita Lapin lapasia, ovat ne vaan aina yhtä kauniita. Komeat raitasukat olet jaksanut myös tikutella, vaikka kyllä tuo joustinneulevarsi todellakin joskus vähän puiselta tikuteltavalta tuntuukin! Mukavaa viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo Lapin lapaset. Haaveilen itsekin sellaiset vielä tekeväni, mutta aina siirtyy. Ja nuo pitkävartiset sukat ovat tosi hauskat. Luulen, että multa olisi loppunut kärsivällisyys jo yhden sukan jälkeen:) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Tuollaiset raitasukat olis ihanat. Varsinkin punaset :)

  VastaaPoista
 4. Sieviä neulomuksia on taas valmistunut.
  Ihme ettei käsi jo kramppaa tuollaisesta varresta :)

  VastaaPoista