perjantai 18. maaliskuuta 2016

Mandala Madness

Viime keväänä virkkasin Sophieta ja kovasti alkoi mieli saada samanlainen projekti tällekin keväälle. Uuden ohjeenpalasen odottelu on mukavaa - koskaan ei tiedä mitä seuraavaksi on luvassa.

Muutama viikko sitten tutkailin Ravelrysta olisiko jotain vastavaa menossa/alkamassa ja ilokseni löysinkin Mandala Madnessin. Siihen julkaistiin ensimmäinen osa ohjeesta eilen illalla. Seuraavat osat tulevat viikon välein torstai-iltaisin seuraavan 17 viikon ajan. Eli joskus kesällä pitäisi olla valmis peitto tehtynä. Käsittääkseni tästä peitosta tulee pyöreä.

Päätin tähän peittoon käyttää Nallea (tai vastaavaa) ja ensin kaivelenkin jämälaatikot. Varmasti joudun vielä myös uusia keriä korkkaamaan/ostamaan. Eli luvassa on ihan yhtä riemunkirjavaa kuin Sophiekin.

Ensimmäisen osan virkkasin tänään ja siitä tuli tälläinen kukkanen. Nyt kun jaksaisi vielä viikon odottaa, että pääsee jatkamaan...Jos joku muukin haluaa lähteä mukaan virkkaamaan niin tämä CAL löytyy siis täältä. Ohjeet löytyy myös suomeksi.

4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kukkanen! :) Kovasti houkuttelee tämä CAL, mutta pitää harkita, kun no noin pitkäkestoinen juttu.

  VastaaPoista
 2. Hieno peiton alku :) Mielenkiinnolla jään seuraamaan minkälainen peitosta tulee. Vaikka kyllä itelläkin kiinnostas lähteä tuota tekemään :)

  VastaaPoista
 3. Tulee varmaan hieno peitto, jännityksellä odottelen jatkoa. Sophiekin on aivan mahdottoman kaunis. Minulta jäisi varmaan virkkaamatta!!

  VastaaPoista
 4. Minäkin niin tykkäisin mandaloista mutta kun se virkkaaminen ei oikein luonnistu. Tulee ranteet kipeäksi äkimmin kuin neuloessa.

  VastaaPoista