maanantai 24. helmikuuta 2014

Hyvä kiertää

Osallistuin Matonkuteen blogissa joulukuussa Anna hyvän kiertää-haasteeseen ja tänään löytyi postilaatikosta  pieni punainen paketti. Iloinen ylläri maanantaipäivälle!

Paketista paljastui ihana sisältö: käsityöpussi, kaksi kerää lankaa, puikkokotelo ja kaunis kortti. Hauska kangas tuossa käsityöpussissa. Lanka on uusi tuttavuus ja todella kauniin väristä. Ja tuollaista puikkokoteloa olen kaipaillut. Kiitos Matonkude!Ja niinkuin tähän haasteeseen kuulun lupaan jatkaa hyvän kiertämistä. Lähetän siis kolmelle ensimmäiselle ilmoittautuneelle jotain itsetehtyä. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan ja jatkamaan osaltasi haastetta edelleen kolmelle, jätä kommentti yhteystietoineen tähän postaukseen.

4 kommenttia:

 1. Oi, ihana maanantain yllätys! Kaikkea kaunista ja ihanaa paketistasi löytyi.
  Olisi niin kiva osallistua tällaiseen, mutta tuo aika ja taito... Jos ei ole tulipalokiire paketin eteenpäin toimittamisella, niin olisin mieluusti mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään tiettyä aikarajaa ei tässä haasteessa taida olla. Moni on luvannut lähettää vuoden kuluessa, joten mielestäni voit itse määritellä kuinka nopeasti toimit.

   Poista
 2. Mukava, kun kiertää. En nyt kuitenkaan osallistu. Seuraan vain sivusta :)

  VastaaPoista
 3. Kivan paketin oot saanut :-)
  Ei nyt tällä hetkellä mullakaan aika riitä osallistumaan. Monta rautaa tulessa :-D
  Mutta kyllä mää vielä jossain välissä...

  VastaaPoista