tiistai 11. helmikuuta 2014

Kukkaisvoimaa

Meillä on roikkunut eteisen oven ikkunassa mitään sanomaton sinapinkeltainen verho, joka oli siinä jo valmiina kun muutettiin vajaa kaksi vuotta sitten. Monta kertaa olen ajatellut kehitellä siihen jotain kivempaa, mutta aina se on vaan jäänyt.  Nyt kun Lidlissä oli tarjolla värikkäitä puuvillalankoja päätin vihdoin tehdä asialle jotain. Ostin neljä pakettia lankoja mielessäni virkattu verho, mutta malli oli vielä löytymättä.

Aika pian kuitenkin muistin tämän kukkaverhon, johon joskus olin vahingossa törmännyt ja niinpä virkkuukoukulle tuli töitä. Tämän tekeminen olikin täyttä väriterapiaa.

Eka kuva  pyykistä tulleen ryppyisen lakanan päällä sängyllä.


Tänään sitten ripustin uuden verhon paikoilleen:

Malli: Flower Power Valance
Lanka: Crelando Spring
Koukku: 3,5 mm bambuinen
Langanmenekki: 290 g

10 kommenttia:

 1. Tää on huikee :). Tekis melkein mieli ostaa talo, jossa olis sopiva ikkuna johon tehdä tommonen! :D

  VastaaPoista
 2. Onpas mukavan näköinen verho. Saako matkia? Meillä on kanssa joku sinapin värinen virkattu verho tuossa ulko-oven vieressä olevassa kapeassa-korkeassa ikkunassa. Se oli jo edellisillä omistajilla ja meidän tähän muutosta on jo 18 vuotta ja aina vaan sama verho. Oliskohan aika tehdä asialle jotakin?

  VastaaPoista
 3. Voi jestas, kun on ihana verho. Mulla on ollut itsellä myös mielessä jotain tuon tapaista, kun aikaa sitten näin eräässä blogissa kukista kootun verhon, mutta tuo on kyllä niin hieno :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kukkaketo teillä ikkunassa.

  VastaaPoista