keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Polku-huivi


Tätä huivia kudoin pitkään ja hartaasti. Aloittelin sen jo ennen tammikuun puolta väliä ja tekeminen tökki todella pahasti. Jotenkin onnistuin tekemään kutakuinkin joka kerroksella virheen ja tuntui että enemmän purin kuin etenin. Jossakin vaiheessa helmikuussa tartuin huivin tekemiseen tosissani ja kutominen alkoi sujumaan paremmin. Pingotuksen jälkeen huivi odottelikin sitten muutaman päivän kuvaamista. Tänään sprinttien karsintojen ja finaalien välissä ennätin käydä pihalla nappaamassa muutaman kuvan.

Tämän huivin tein testiksi miten Novitan Polku käyttäytyy pitsihuivissa. Lopputulos oli muuten ihan hyvä, mutta ei pingottunut ihan yhtä hyvin kuin täysvillainen: vetäytyi aika tavalla kokoon kun neulat irrotin eikä reunojen muoto oikein säilynyt. Mutta ihan kiva ja pehmoinen huivi syntyi.


Malli: oma
Lanka: Novita Polku Mustajuuri
Puikot: 5 mm Knittarin kulmikkaat pyöröt
Langanmenekki: 126 g
Tänään onkin ollut ilo seurata olympialaisia: oikea superkeskiviikko suomalaisilla! Ja hyvä päivä oli käydä postilaatikollakin, kun sinne oli saapunut Neulojien Yön ostokseni Succaplokilta:Tuota Paavo-puikkomittaa olen jo pitkään katsonut "sillä silmällä" ja nyt oli sopiva aika tilata se, kun tilaukset sai ilman postikuluja ja mukaan tuli vielä setti silmukkamerkkejä. Nuo succaplokin silmukkamerkit ovatkin aivan ihania käytössä.

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis huivi, ja ihanan hauska puikkomitta :-)

  VastaaPoista
 2. Tulipa nätti huivi Polku-langasta, kivat värisävyt :)

  VastaaPoista
 3. Oletpa kehittänyt tosi kauniin huivin. Kauniilta näyttää polkukin, värien vaihto menee tässä huivissa kivasti!

  VastaaPoista
 4. Hieno on huivi, ja kokoa löytyy :) Kiva tuo pöllökin, mukavaa "talven"jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Uskomatonta, että joku jaksaa tehdä tuollaisen. Hieno on!

  VastaaPoista