keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Sankari saapui

Tilasin Woolmakersilta myös karstamyllyn, Heron. Paketti saapui Suomeen kiirastorstaina ja odottelinkin saavani Heron kotiin heti pääsiäisen jälkeen, mutta eipä vaan niin käynytkään. Paketti saapui vihdoin ja viimein viime viikon torstaina - siis kaksi viikkoa Suomeen tulonsa jälkeen. Sitä oli yritetty toimittaa edellisenä perjantaina, Tuo "toimitusyritys" tarkoitti käytännössä yhtä puhelua johon en ennättänyt vastaamaan. Mikäli en olisi aktiivisesti itse sitten kysellyt pakettini perään (ja niitä kyselyjä tarvittiin useampi) odottelisin varmaan vieläkin. No, pääasia etä "sankari" pääsi kotiin ja minä suorittamaan karstausharjoituksia.



Viikonloppuna ennätin sitten testaamaan uutta lelua ja karstasin osan ievastiinan minulle lähettämistä koirankarvoista. Hyvin mylly toimi ja on helpompaa ja nopeampaa kuin käsikarstoilla. (Tosin minun vähäinen käsikarstauskokemuskin on reilun 30 vuoden takaa). Kolme levyä sain karstattua ja vielä on karvaa reilusti jäljellä.




Eilen aloitin noiden kehräämistä ja nyt on kaksi levyä säikeenä rullalla. On kyllä huomattavasti helpompi kehrätä karstattuna kuin karstaamattomana. Vielä helpompaa varmasti olisi, jos mukaan sekoittaisi lampaanvillaa. Mutta kun minulla ei nyt sopivaa kuitua ole enkä jaksa alkaa odottelemaan jos jostakin tilaisin niin mennään nyt sitten pelkällä koiralla. Mielenkiinnolla odotan millaista on lankana kunhan saan säikeen kerrattuakin.


2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää niin karstalevyt kuin säiekin.

    VastaaPoista
  2. Jännä peli tuo karstamylly! Onnea karstausharjoituksiin! :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.