torstai 21. huhtikuuta 2016

Rebus

Sukkahullutuksessa olikin kolmannen kierroksen jälkeen vuorossa lisäkierros, jonka voi neuloa tai olla neulomatta - se ei vaikuta kisan lopputulokseen millään tavoin. Ohje tuli tiistaina iltapäivällä ja sisälsi pienen jekun: se koostui pelkistä kuvista, joissa oli esitelty sukan yksityiskohtia. Se oli sentään kerrottu mistä kohtaa sukkaa kukin kuva on. Haasteena on siis tehdä sukka kuvien mukaan ilman varsinaista ohjetta. Sen "oikean" ohjeen saamme sunnuntaina ja jos on siihen mennessä saadut sukat tehtyä voi sitten vertailla miten samanlaiset tuli.Minusta tämä oli tosi hauska idea ja aloitinkin sukat aikalailla heti ohjeen tultua. Ensimmäisen kärjen tein kolmeen kertaan, kun kokeilin millä lisäystavalla saisin raidat lähtemään kaikesta siistimmin. Muuten en juurikaan tarvinnut purkaa - paitsi muutaman kerran ihan omien hölmöilyiden takia. Varren kuviointi näytti ensi vilkaisulla, ettei se aukea kuvan perusteella, mutta sitten kun hiukan tarkemmin tutkin kuvia ja aloin tekemään se olikin ihan helppo ja looginen. Eilen illallla sain sukat valmiiksi. Houkutus oli taas suuri kutoa läpi yön, mutta järjen ääni kuitenkin voitti puolen yön kieppeillä ja menin nukkumaan.

Malli: Rebus
Lanka: Drops Fabel (turkoosi) Crelando Anika (musta)
Puikot: 2,25 mm Knit Pro Karbonz - sukkikset¨
Langanmenekki: 85 g
Nyt odottelen sitten sunnuntaita, että pääsen vertailemaan omaa versiotani sukista suunnittelijan tekemään ohjeeseen. Pehmohirvi kuvissa liittyy ohjeessa olevaan tarinaan, jossa vilahti hirvi. Joku teki hirven sukkiin - minulla se seikkailee sukkien kanssa kuvissa.
8 kommenttia:

 1. Hienot sukat! Tuo olisi ollut mielenkiintoista kokeilla tuota neulomista pelkästään kuvien perusteella, mutta päätin tänä vuonna jättää tämän kisan väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva projekti - kiva kun tänä vuonna oli tälläinen vähän erilainen kierros.

   Poista
 2. Hienot sukat, tulee vähän pohojalaanen mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tuli myös mieleen Jussi-sukat, kun noita vinoneliöitä tein.

   Poista