perjantai 15. heinäkuuta 2016

Kukkaisvoimaa keittiöön

Ostin viime syksynä alennuskorista oranssia ja keltaista Novitan Miamia ajatuksena tehdä niistä itselleni uusi kesälaukku. Keväällä nostinkin langat esille, selailin malleja ja kovasti mietin illaiseksi laukuksi langat muuttuisivat. Mutta mikään ei innostanut eikä laukkua alkanut syntymään. Sitten langat kuiskasivatkin minulle haluavansa tulla verhoksi keittiöön. Löysin laatikosta pari kerää valkoista Miamia ja kaupasta hain kerät turkoosia ja vihreää ja niin alkoi muodostua kolmas verho tällä kauniilla kukkamallilla. Edelliset roikkuvat eteisen ovessa ja makuuhuoneemme ikkunassa.

Malli: Flower Power Valance
Lanka: Novita Miami
Koukku: 4 mm
Langanmenekki: 470 g

Tätä oli yhtä kiva virkata kuin edellsiäkin ja tämä valmistuikin varsin nopealla tahdilla. Värit on ihanan raikkaat ja kesäiset. Tämä verho on muuten samankokoinen kuin makuuhuoneeseemme tekemäni, mutta nuo sivuosat on kapeammat ja lyhyemmät. Keittiössä on ikkunan alla työtaso enkä halua, että verho roikkuu liian alhaalla. Nyt yltää reunoista sopivasti hiukan yli ikkuna puolivälin.Verho on jo ollut muutaman päivän paikoillaan keittiön ikkunassa, mutta en saanut siitä kelvollista kuvaa vastavaloon kuvaten, joten joudun esittelemään vain näitä ulkona narulla otettuja kuvia.


8 kommenttia:

 1. Ihanan kesäiset verhot, pirteät

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavat! Juuri oikeanlaista väri- ja kukkaterapiaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo värit suorastaan hehkuvat, kun aurinko paistaa ikkunaan.

   Poista
 3. Voi ihanuus, täydellinen kesäverho. Mullakin on tuo ollut monesti mielessä, mutta kun se aika.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihana malli. Ja tuo kukka on niin helppo, että sen oppii äkkiä tekemään ulkomuistista, niin työ etenee joutuisasti.

   Poista