maanantai 25. heinäkuuta 2016

Teddy-karhujen huviretki

Mandala Madnessissa julkaistiin viimeinen osio reilu viikko sitten torstaina ja nyt on minunkin peittoni myös pingotettu ja kuvattu - siis valmiina loppuesittelyyn. Meillä on ollut nyt niin kauniita kesäpäiviä, että sain peiton pingotukseen/kuivumaan ulos. Sisällä olisikin ollut ongelmia, kun peiton halkaisija on n. 170 cm.Jossakin vaiheessa suunnittelija pyysi jokaisen antamaan peitolleen yksilöllisen nimen. Nimesin omani Teddy-karhujen huviretkeksi - onhan se tehty pääasiassa Novitan Nallesta ja voisi kuvitella että pehmonallet käyttäisivät mielellään retkivilttinä tuollaista väri-ilottelua.

Malli: Mandala Madness
Lanka: Novita Nalle (+ hiukan muita vastaavia)
Koukku: 3,5 mm alumiininen
Langanmenekki: 1480 g

Nalleperhe pääsikin sitten eilen illalla retkelle jokirantaan ja kuvailin siellä peittoa. Keiteltiin nokipannukahvit, paistettiin makkaraa ja nautittiin lämpöisesta kesäillasta. Vähän haikeutta toi laavun seinään kiinnitetty lappu, jossa kerrottiin, että Metsähallitus tulee laavun poistamaan. Monet kerrat on tuolla laavulla oltu ja ainakin kerran yövyttykin - nyt taisi tämä kerta jäädä sitten viimeiseksi.


Aivani ihana peitosta tuli. Se tulee lämmittämään meitä talvella sohvalla istuskellessa. Monta lämpöistä auringonsädettä siihen onkin virkattuna - aika paljon virkkasin tätä ulkona. Voi kun siihen olisikin voinut varastoida tätä kesän ihanaa valoisuutta talven pimeyttä varten.10 kommenttia: