keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Postilaatikosta löytynyttä


Tällä viikolla minua näköjään hemmotellaan mukavalla postilla.Joskus pari viikkoa sitten poika tilasi eBaysta jotain ja siinä tuli sitten juteltua, että löytyy sieltä myös bambupuikkoja ja kaikennäköistä käsityökamaa. Ja niinpä päätin haluta bambuisen virkkuukoukkusetin (vaikka olenkin vannonut pysyväni poissa eBaysta). Mikäpä oli halutessa, kun ei itse tarvinnut tehdä tilauksen eteen mitään, vaan "mikrotukihenkilöni" hoiti sen alusta loppuun. Tänään posti sitten koukut toi ja hyviltä näyttävät. Mielenkiintoista päästä noita testaamaan.
Toista pakettia, arvontavoittoani hillasen blogista osasinkin jo odottaa. Ihana värikäs laatikko piristi jo räntäsateessa postilaatikolla käydessäni. Ja laatikon avattuani totesin hillasen olevan ajatustenlukija: laatikosta löytyi käsityöpussukka, jollaista olen jo jonkun aikaa halunnut ja harkinnut sellaisen ompelemista. Nyt ei onneksi tarvitse. 
Ja pussukasta löytyi ihanaa lankaa (aivan uskomattoman kauniin väristä ja pehmoista), käsintehtyä suklaata, hauskoja succaplokin silmukkamerkkejä ja kortti. Kiitos hillanen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.