sunnuntai 14. elokuuta 2011

Siksak-raitaa, yhdet sukat ja 22 lehteä (HHV16)


Kerralla taas useampia valmistuneita. Huivi on odotellut pingottamista jo pitempään, eilen vihdoin ja viimein reipastuin ja pingotin sen. Peitto valmistui pari päivää sitten ja sukat tänä aamuna.  
Kun ostin 2 kg Jasmin-lankaa kirpparilta viime talvena oli jo mielessä tehdä  tämän tyylinen torkkupeitto niistä. Olisi pitänyt vaan suunnitella paremmin; mustaa ei ollut kuin yksi kerä, joten mustat raidat loppuvat sitten "kesken kaiken". Mutta kylläpä tuo lämmittänee torkkujaa noinkin. Tai sitten voisi toimia vaikka auringonottajan alusena rannalla. Kokoa peitolla on n. 110 cm x 190 cm. 


Malli: Dropsin siksak-peitto sovellettuna
Lanka: Novita Jasmin
Koukku: bambuinen 3,5 mm
Langanmenekki: 1519 g

Miesten sukat menee myyntivarastoon. Testasin noihin samaa pintaneuletta mitä olen ennen tehnyt seiskaveikasta - hyvin toimii ohuemmallakin langalla.


Malli: oma
Lanka: TicoTico
Puikot: 2,25 mm bambuiset sukkikset
Langanmenekki: 88 g

Sain solmuisen Zauberball-kerän tilalle uuden ja siitä päätin toteuttaa jo pitkään tehtävien listalla olleen huivin. Tämä kerä oli kuin toista lankaa: tasavahvuista ja vain yksi solmu tuli huivia tehdessä vastaan.


Lanka: Zauberball
Puikot: 3,5 mm Knit Picksin pyöröt
Langanmenekki: 72 g


1 kommentti:

  1. Tuosta peitosta ei vaan saa silmiään irti. Mun mielestä tuota mustaa on just sopivasti et se antaa ryhtiä muuten pastellin väriseen. Aivan mielettömän ihana... toistan jälleen itseäni :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.