perjantai 3. kesäkuuta 2016

Palkintosukkia

Sukkahotelliarvaus - ja arvontapalkintosukat on menneet voittajille perille, joten on aika esitellä ne täällä blogissakin.

MiunMaun arvasi sukkaparien määrän lähimmäksi. Hän valitsi vyyhdin, jonka väritys toi mieleeni vesimelonin ja ohjeeksi Firestarterit. Lanka oli ihanaa, mukavaa neulottavaa ja näytti sukkana vieläkin kauniimmalta kuin vyyhtinä. Sukkamallikin oli kiva - simppeli, mutta kuitenkin siinä tapahtui koko ajan jotain niin ei kutominen ollut tylsää. Näitä oli ilo tehdä.

Malli: Firestarter
Lanka: SweetGeorgia Yarns Tough Love Sock, väri Snapdragon
Puikot: 2,25 mm Knit Pro Karbonz - sukkikset
Langanmenekki: 96 g

Sivussa kulkee koko matkalla kierretyillä silmukoilla tehdyt pikkupalmikot, jotka jakaantuvat kantapään ja  kiilan ajaksi kolmioksi.


Arvonnassa oli onnekkain Emiilia, jolle kudoin jämälankasukat. Näihin valitsin pohjavariksi tummansinistä Fabelia ja raidoittelin sitten satunnaisilla pienillä jämillä yhden kerroksen raidoilla spiraalina.
Malli: oma
Lanka: Drops Fabel + muut ohuet sukkalankajämät
Puikot: 2,25 mm Knit Pro Karbonz - sukkikset
Langanmenekki: 65 g
2 kommenttia:

 1. Vielä kerran kiitos näistä! Sukat ovat aivan ihanat.
  Nauratti, kun töissä tajusin, että mun tunikassa oli mustaa, valkoista, limeä ja pinkkiä. Kännyn kuoressa samat värit. Villasukissa samat mustaa lukuunottamatta. Onneks oli mustat leggarit.
  Tätä mallia olen itsekin suunnitellut neulovani, mutta nyt sainkin legendaarisen nopeusneulojan sukat :D En melkein raaski käyttää näitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän sitä sukat olla sävy sävyyn muun asun kanssa!
   "Legendaarinen nopeusneuloja" - täällähän ihan punastuu...

   Poista