torstai 18. huhtikuuta 2013

Valmistuneiden kimara

Neuleita on valmistunut täällä tasaiseen tahtiin, mutta ulkona on ollut niin harmaata ja kosteaa, että kuvaaminen on jäänyt. Tänään on ollut sen verran kirkkaampi päivä, että marssin ulos kameran ja neulekasan kera.

Ensimmäisenä kaksi paria sukkia myyntivarastoon. Ihan perussukkamallilla - tarkoituksena tuhota noita pitkään marinoituja pätkärääkättyjä Nalleja.

Malli: Perussukka
Lanka: Novita Nalle Marjaretki Lakka
Puikot: 3 mm kulmikkaat Knittarin sukkikset
Langanmenkki: 83 g
Malli: Perussukat
Lanka: Novita Nalle Four Seasons Talvi
Puikot: 3 mm kulmikkaat Knittarin sukkikset
Langanmenekki: 81 g

Torkkupeitosta jäi muutama keränloppu ja kun edelliset jo pari vuotta sitten tekemäni käyttöpatalaput on aikamoisen kulahtaneet, päätin tehdä uudet.  Muitakin malleja mietin, mutta päädyin kuitenkin tähän samaan. Moni patalappu malli on kyllä kaunis, mutta ei kuitenkaan suojaa sormia tarpeeksi.

Malli:  Kotikutoista-blogista
Lanka: Novita Nalle kaksinkertaisena
Koukku: 4,5 mm bambuinen
Langanmenekki: 121 g molempiin yhteensä

Lankalaatikossani pyöri vyyhti Vironvillaa (vyöte puuttui, joten ei ole tarkempaa tietoa valmistajasta tms.), joka jo muutaman kuukauden oli huudellut haluavansa Petunia-huiviksi. Annoin vihdoin periksi ja tein niin kuin lanka vaati ja tässä on tulos. Mukavan yksinkertainen (välillä jopa tylsäkin) huivi neuloa. Loppumetreillä aloin jo jännittää langan riittävyyttä; pikkuinen nöttönen jäi.

Malli: Petunia Ullasta
Lanka: tuntematon vironvilla
Puikot: 4 mm kulmikkaat Knittarin pyöröt
Langanmenekki: 199 g
 Uusimpana valmistuneena sormikkaat miehelle. Nämäkin perusmallia enkä edes värejä vastoin tapojani tasaillut, kun mies niin toivoi. Ja kieltämättä näissä tuo raidoituksen sekamelska toimii eikä häiritse minunkaan silmääni.


Malli: perussormikkaat
Lanka: Novita Tico Tico
Puikot: 2 mm bambuiset sukkikset
Langanmenekki: 56 g2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.