keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Uusia lankoja

Sain toissapäivänä sähköpostiini tarjouksen saada testattavakseni Pierre Cavallon neulelankoja ja toivomuksena oli että esittelisin niitä (ja niistä syntyneitä neuleita) blogissani. Kukaan neulootikko ei varmaan kieltäydy jos lankaa tarjotaan, joten vastasin myöntävästi.

Eilen oli Lankahelvetin Henna saanut oman vastaavan paketin, joten vähän jo tiesin mitä odotella. Ja tänään posteljooni kantoi minulle tänne pohjoiseenkin ihan kotiovelle asti paketin. Kivoja värejä sain minäkin:

Kahta erilaista lankaa, 10 kerää kumpaakin. Muoviahan nämä on ja tuntu sen mukainen, mutta kivoja tuubihuiveja näistä ainakin voisi tulla. Molemmissa on toinen säie pehmoinen ja höttöinen; hehkussa on toisessa säikeessä kiilteleviä kangaspalasia, luodossa toinen säie on nauhalankaa.


Lisätietoja langoista löytyy Pierre Cavallon sivuilta ja Facebookista. Lankoja myy Citymarket ja Anttila.

5 kommenttia:

 1. Mulle kans tuli tuo sähköposti, mutta kun kävin kurkkaamassa heidän sivuillaan, että kaikki langat ovat 100% tekokuitua, niin roskiin meni sekin tarjous. Efektilangat eivät oikein innosta. :)

  VastaaPoista
 2. Miulla vähän sama ku Marilla, en oikein osaa tehdä noista mitään mutta en voinut kieltäytyä ilmaisista langoista :D Ajattelin tuubihuivia.. Hmm. :D

  VastaaPoista
 3. Lankoja on aina kiva olla, vaikkei heti tietäisi, mihin ne käyttää. Kyllä jotain keinokuiduistakin saa aikaan :)

  VastaaPoista
 4. Minä teitä olen lähestynyt näiden yhteydenottojen muodossa, joten kommentoinpa tännekin sitten.

  Pierre Cavallon lankojen idea on ollut tarjota erikoislankoja yhdistettäviksi peruslankojen kanssa. Citymarket ja Anttila ostavat peruslankansa Novitalta ja muilta vakitoimittajiltaan, joten näitä lankoja meiltä eivät osta. Meiltä ostavat vain "lisäextraa" näiden lankojen rinnalle.

  MariJ vastausta olenkin odotellut, mutta sainkin sen tätä kautta

  Markkinointi Holmberg puolesta
  Piia Mattsson

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.